Home / Men  / Ο A$AP Rocky σε συνεργασία έκπληξη με τη Mercedes-Benz

Ο A$AP Rocky σε συνεργασία έκπληξη με τη Mercedes-Benz

asap rocky mercedes

Ο rapper A$AP Rocky δημιούργησε μία 90s inspired collection σε συνεργασία με τη Mercedes-Benz. Δείτε τι περιλαμβάνει η street collection!

 

 

Ο A$AP Rocky ετοίμασε μία ακόμα συνεργασία-έκπληξη. Ένωσε τις δυνάμεις του με το γνωστό κατασκευαστή αυτοκινήτων, Mercedes-Benz. Η συλλογή μόδας είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’90. Ο rapper και η αυτοκινητοβιομηχανία ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια συλλογή ρούχων και αξεσουάρ, που συνδυάζει το στυλ street wear του A$AP με το λογότυπο του brand. Hoodies, παντελόνια, καπέλα και τσάντες baseball σε προσιτές τιμές για το κοινό.

 

 

“Η Mercedes-Benz εξερευνά βιομηχανίες που καθοδηγούνται από τον πολιτισμό για δεκαετίες, με γνώμονα το προνοητικό μας πνεύμα και τις αυθεντικές συνεργασίες με δημιουργικούς ανρθώπους. Επιτρέποντάς μας, έτσι, να μιλάμε αξιόπιστα σε προοδευτικές ομάδες-στόχους. Η συνεργασία μας με τον A$AP Rocky αποτυπώνει τέλεια την κίνηση της δεκαετίας του ’90, πατώντας στη μόδα και τη μουσική κουλτούρα αυτής της δεκαετίας, μια καθοριστική εποχή που έχει διαμορφώσει δημιουργικά και τον A$AP σήμερα. Μέσω της capsule συλλογής, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μοναδική, νέα πύλη στον κόσμο της Mercedes-Benz”, δήλωσε η Bettina Fetzer.

 

 

Η συλλογή είναι το τελευταίο project του A$AP Rocky στον κόσμο της μόδας. Ανακαλύψτε την τώρα στον ιστότοπο του πρακτορείου AWGE και του rapper και στο PacSun.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.