Home / Fashion  / Celebrity Style  / Το red carpet των Oscars 2022 εντυπωσίασε!

Το red carpet των Oscars 2022 εντυπωσίασε!

red carpet oscars
Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των ηθοποιών στο red carpet των Oscars 2022 και το Hollywood glam στα καλύτερά του!

 

Τα Oscars επιβεβαίωσαν και πάλι πως δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου, αλλά και μια από τις μεγαλύτερες fashion στιγμές της χρονιάς. Η λάμψη και τα έντονα χρώματα κυριάρχησαν στo red carpet.

Τα looks των διάσημων ηθοποιών του Hollywood αποδείχθηκαν παραπάνω από εντυπωσιακά, παρότι η 94η απονομή στιγματίστηκε από το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock.

Jessica Chastain, Zendaya και Lupita Nyong’o ενθουσίασαν με τις στυλιστικές επιλογές τους. Ωστόσο, ήταν η shirtless εμφάνιση του Timotheé Chalamet εκείνη που άφησε άφωνους τους fashion addicts!

 

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τα καλύτερα red carpet looks των φετινών Όσκαρ

 

Η Jessica Chastain αναδείχθηκε νικήτρια του βραβείου Α γυναικείου ρόλου. Επέλεξε ένα προσαρμοσμένο φόρεμα από τούλι του οίκου Gucci, διακοσμημένο με πούλιες και ένα στρίφωμα με βολάν από οργάντζα. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κομμάτια της High Jewelry συλλογής Hortus Deliciarum, στολισμένα με διαμάντια και κρυστάλλους σε διάφορες αποχρώσεις.

 

 

Γνωστή για τις υπέροχες εμφανίσεις της, η Zendaya περπάτησε στο red carpet φορώντας μια custom δημιουργία Valentino Haute Couture, δια χειρός Pierpaolo Piccioli. Ως πρόσωπο του οίκου Valentino, η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα cropped διπλό μεταξωτό σατέν πουκάμισο και μια εντυπωσιακή μεταλιζέ φούστα.

 

 

Με λάμψη Hollywood, η Lupita Nyong’o φόρεσε μια προσαρμοσμένη, χρυσή τουαλέτα με τρισδιάστατες παγιέτες του οίκου Prada, εμπλουτισμένη με κρύσταλλα αμέθυστου και τοπάζι.

 

 

Η Ariana DeBose, δεν κέρδισε μόνο το Όσκαρ Β Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο “West Side Story”, αλλά και τις εντυπώσεις, με το total red Valentino look της! Και πάλι με την υπογραφή του Pierpaolo Piccioli, η custom μεταξωτή κάπα, συνδυάστηκε με εντυπωσιακό μπούστο και crêpe παντελόνι.

 

 

Η λευκή custom Elie Saab δημιουργία που έντυσε τη Venus Williams επιβεβαίωσε πως το απλό είναι πάντα elegant. Η στενή γραμμή και το βαθύ ντεκολτέ με το μεταλλικό τελείωμα ήταν παραπάνω από αρκετά για να κατατάξουν την εμφάνισή της στη λίστα με τις best dressed των Oscars.

 

 

Άκρως εντυπωσιακή ήταν και η εμφανίση της H.E.R. στο red carpet. Η μουσικός επέλεξε μια συγκλονιστική δημιουργία του Wes Anderson, σε φωτεινό κίτρινο χρώμα, από την Pre Fall 2022 συλλογή του οίκου Carolina Herrera.

 

 

Ο Timothée Chalamet υπερασπίστηκε με απόλυτη επιτυχία τον τίτλο του fashion icon, που δικαίως κατέχει! Εμφανίστηκε στο red carpet με ένα shirtless, killer look με την υπογραφή του Louis Vuitton και έκανε τον κόσμο να παραμιλάει! Total black, διακριτικές λάμψεις και rock αναφορές στην best dressed αντρική εμφάνιση της βραδιάς.

 

 

Tον οίκο Dolce & Gabbana εμπιστεύτηκε για την εμφάνισή του στο red carpet o Sir Kenneth Branagh. Φόρεσε ένα μπλε custom σμόκιν τριών τεμαχίων με ρεβέρ από μεταξωτό σατέν σε αντίθεση, πάνω από ένα λευκό πουκάμισο σμόκιν, μαύρο σατέν παπιγιόν και derby shoes.

 

 

Ο Rami Malek φόρεσε ένα Prada custom μαύρο light-mohair μονόπετο σμόκιν με μαύρα μεταξωτά πέτα. Το συνδύασε με λευκό πουκάμισο από ποπλίνα, μαύρο σατέν παπιγιόν και μαύρα λουστρίν παπούτσια.

 

 

Αν και δεν κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματάκι, ο Benedict Cumberbatch έλαμψε στο υπέροχο Made to Measure Giorgio Armani σμόκιν του. Μαύρο, με ένα κουμπί και μονόπετο, διακοσμημένο σε σατέν, ήταν ο ορισμός του chic & classic. Κι επειδή ο Benedict είναι θεός, φόρεσε και μια καρφίτσα με τη σημαία της Ουκρανίας!

 

 

All photos source: Instagram

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin