Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο πολυμορφικός Christian Bale

Ο πολυμορφικός Christian Bale

christian

Ο ηθοποιός Christian Bale γιόρτασε χθες τα 48α γενέθλιά του και θυμόμαστε δέκα από τις καλύτερες ταινίες του.

 

Ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της γενιάς του. Ένα πραγματικό ταλέντο του Hollywood. Ο Christian Bale είναι ο ηθοποιός με τις δεκάδες μορφές. Ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και ακόμα και τώρα, στα 48 του χρόνια, τον θαυμάζουμε και ανυπομονούμε για το επόμενο κινηματογραφικό του βήμα. Αυτό, που τον έχει κάνει να ξεχωρίζει, είναι όχι μόνο ο τρόπος που ενσαρκώνει έναν ρόλο, αλλά και πώς προετοιμάζεται γι’ αυτόν.

 

Σκηνοθέτες και σεναριογράφοι θεωρούν τιμή να συνεργάζονται μαζί του. Ψηφίστηκε πρόσφατα, για ακόμα μία χρονιά, ως ο καλύτερος Batman όλων των εποχών. Με αφορμή τα χθεσινά γενέθλιά του, ανατρέχουμε στην καριέρα του και θυμόμαστε τις 10 πιο αξιέπαινες κινηματογραφικές του στιγμές. Παράλληλα, ανυπομονούμε να τον δούμε στο ντεμπούτο του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, στην ταινία Thor: Love and Thunder, αυτό το καλοκαίρι. Αλλά και στην καινούργια ταινία-έκπληξη του David O. Russell. Δείτε εδώ τη λίστα με όλες τις ταινίες του.

 

Ανακαλύψτε τις ταινίες του Christian, που είναι must see κάθε σινεφίλ ή μη.

 

Η Batman τριλογία του Christopher Nolan.

 

Ford vs Ferrari

 

The Prestige

 

American Psycho

 

Vice

 

The Machinist

 

American Hustle

 

The Fighter

 

The Big Short

 

Public Enemies

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.