Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Sydney Sweeney είναι το fashion girl του μήνα

Η Sydney Sweeney είναι το fashion girl του μήνα

Sydney Sweeney

Η ηθοποιός του Euphoria, Sydney Sweeney, είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις μας, για τον μήνα που αποχαιρετούμε.

 

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη mini σειρά Everything sucks και το πετυχημένο The Handmaid’s tale. Ωστόσο, το ευρύ κοινό την αγάπησε μέσα από την ιδιαίτερα πετυχημένη εφηβική σειρά του HBO Max, Euphoria. Fan fact! Η 24χρονη Sydney Sweeney έχει πραγματοποιήσει cameo στο Once Upon A Time in Hollywood του Quentin Tarantino. Είναι ένα από τα it girls που απασχολούν τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και του Instagram, χάρη στο υποκριτικό ταλέντο και τις fashion επιλογές της.

 

Ο χαρακτήρας της στο Euphoria, η Cassie, είναι το ίδιο stylish και σίγουρα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη Sydney Sweeney. Κάνοντας μία διαδικτυακή βόλτα στο προφίλ της, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι λάτρης του θηλυκού, αλλά και ρομαντικού στυλ. Επιλέγει συχνά παστέλ και γήινα χρώματα και τα looks της έχουν 70s επιρροές. Αποτελεί ένα υπέροχο παράδειγμα συνδυασμού του styling άλλων δεκαετιών με το styling της Gen Z.

 

Ρίχνοντας μία fashion ματιά στο προφίλ της θα θαυμάσεις τα outfit της και θα θέλεις να εντάξεις μερικά από τα στοιχεία τους στο στυλ σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photo source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.