Home / Fashion  / Οκτώ sexy tops που θα αναβαθμίσουν το outfit σου!

Οκτώ sexy tops που θα αναβαθμίσουν το outfit σου!

Τι καλύτερο από τα sexy tops για το πιο πετυχημένο outfit; Σου ετοιμάσαμε μία λίστα με οκτώ φανταστικές επιλογές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

 

Αυτό το καλοκαίρι τα sexy tops έχουν την τιμητική τους! Βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τις must επιλογές της σεζόν, που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα. Φέτος επενδύουμε περισσότερο σε tops, λόγω της πολυδιάστατης χρήσης τους. Ανάλογα με το κομμάτι που θα τα συνδυάσεις μπορούν να σταθούν σε διαφορετικές και ποικίλες περιστάσεις. Για παράδειγμα αν ένα top φορεθεί με ένα jean shorts είναι ιδανικό για βόλτα στην πόλη ή για τις διακοπές. Ωστόσο αν συνδυάσεις το ίδιο top με μία φούστα ή με μία βερμούδα ή με μία λινή παντελόνα τότε θα έχεις το ιδανικό outfit για το γραφείο ή το night out σου!

 

Οι τάσεις για τα φετινά sexy tops περιλαμβάνουν ποικίλες επιλογές! Ποιες είναι οι hottest τάσεις; Επέλεξε κορσέ, crochet, με κρόσσια, halterneck, με κάποιο 70s ή zebra print και σίγουρα σε cut out γραμμή. Σου ετοιμάσαμε μία φανταστική λίστα για να απογειώσεις το στυλ σου μονάχα με ένα τοπάκι! Αυτό το καλοκαίρι επένδυσε σε κομμάτια πασπαρτού και δημιούργησε τα καλύτερα looks!

 

Access Fashion

 

H&M

 

Regalinas

 

Sandro

 

Marks & Spencer

 

Zara

sexy tops

 

Jacquemus

sexy tops

 

CHLOÉ

sexy tops

 

Κεντρική photo Emili Sindlev/Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.