Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η stylish Alexandra Pereira με φόντο τα ελληνικά νησιά

Η stylish Alexandra Pereira με φόντο τα ελληνικά νησιά

Alexandra Pereira

Τον προηγούμενο μήνα η fashion influencer Alexandra Pereira βρέθηκε στην χώρα μας και μας χάρισε την καλύτερη στιλιστική έμπνευση.

 

Μία από τις μεγαλύτερες fashion influencers αυτήν τη στιγμή, η Alexandra Pereira βρέθηκε στην χώρα μας τον προηγούμενο μήνα. Έκανε διακοπές στην Μύκονο και την Πάρο και μετά επισκέφτηκε και την Αθήνα. Φυσικά απόλαυσε στο έπακρο το ελληνικό καλοκαίρι και έβγαλε φανταστικές φωτογραφίες με φόντο τις ομορφιές της χώρας μας. Κάθε της post αποτελεί ακριβώς τη στιλιστική έμπνευση που χρειαζόμαστε για τις φετινές μας διακοπές.

 

Τι επέλεξε, λοιπόν, η Alexandra Pereira; Ψηφίζει με σιγουριά χρώματα και crochet υφές! Φορέστε φορέματα, αέρινα ή σε στενή γραμμή, σε έντονα χρώματα ή σε διαχρονικές αποχρώσεις, όπως μαύρο ή λευκό. Μια αέρινη φούστα ή φόρεμα με ένα υπέροχο print είναι μία τέλεια επιλογή. Μη ξεχνάς τα αξεσουάρ θα κάνουν τη διαφορά. Ψάθινα καπέλα και τσάντες, ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου και shopping type τσάντες. Άνετα πέδιλα για να μπορείς να απολαμβάνεις τις βόλτες σου στα νησιώτικα σοκάκια. Κράτησε το στυλ σου σε sexy and chic γραμμές και θα έχεις ένα σίγουρα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Δείτε παρακάτω όλες τις υπέροχες εμφανίσεις της Alexandra Pereira με ελληνικό άρωμα! Σε αυτές τις διακοπές θα είστε σίγουρα stylish!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram Alexandra Pereira

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.