Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι best dressed στα Brit Awards 2023

Οι best dressed στα Brit Awards 2023

Brit Awards
Τα Brit Awards 2023 ανέδειξαν τα μουσικά ταλέντα της διεθνούς μουσικής σκηνής,.ενώ οι stars έκαναν το δικό τους fashion statement στο κόκκινο χαλί των βραβείων. Ποια εμφάνιση κατάφερε να ξεχωρίσει; 

 

Τα Brit Awards 2023 υποδέχθηκαν θερμά τους stars της διεθνούς μουσικής σκηνής, στην 02 Arena του Λονδίνου. Νικητές και καλεσμένοι “γέμισαν” το red carpet των βραβείων με φαντασμαγορικές εμφανίσεις, δίνοντας το δικό τους fashion taste, σε αυτήν τη λαμπερή γιορτή της μουσικής.

 

Ο Harry Styles ήταν ο καλλιτέχνης που σάρωσε τα φετινά Brit Awards,.κερδίζοντας 4/4 κατηγορίες υποψηφιότητάς του, συμπεριλαμβανομένων των Album of the Year”, “Artist of the Year”, “Song of the Year”, με το “As it Was”, και Pop/R&B”.

 

 

Η Queen B κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια σε δύο κατηγορίες, τις International Artist of the Year” και “Song of the Year”, για το “Break My Soul”. Την τιμητική του είχε και το βρετανικό indie rock συγκρότημα, Wet Leg, κερδίζοντας τα βραβεία για τις κατηγορίες “Best Group” και “Best New Artist”.

 

 

Εκτός από τους φετινούς νικητές, στα highlights των Brit Awards 2023 ανήκουν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities. Ποιοι κατάφεραν να μπουν στη λίστα των best dressed;

 

Harry Styles, φορώντας Nina Ricci

 

 

Lizzo, φορώντας Robert Wun

 

 

Jodie Turner-Smith, με Zuhair Murad

 

 

Leomie Anderson, φορώντας AREA και Coperni

 

 

Jessie J, με Brielle και Selezza London

 

 

Flo like this, φορώντας matching costume-made δημιουργίες από Patrycja Pagas

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: @leomieanderson 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada