Home / Fashion  / Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2024

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2024

τάσεις
Διανύοντας τις πρώτες ημέρες του χρόνου, εμείς επιστρέφουμε πίσω στον περασμένο Οκτώβριο, προκειμένου να ανακαλύψουμε τις τάσεις που αναδείχθηκαν στις πασαρέλες, κατά τη διάρκεια των Fashion Weeks, για τη σεζόν SS24.

 

Ανακαλύψτε παρακάτω τα πιο hot trends, που θα πρωταγωνιστήσουν στην γκαρνταρόμπα μας το 2024, και κρατήστε σημειώσεις, ώστε να υιοθετήσετε το δικό σας αγαπημένο! τάσεις

 
Power dressing

Το power dressing- η τάση που καθόρισε τη δεκαετία του 80′- επιστρέφει, εμπλουτίζοντας τα tailored looks με oversized κουστούμια, τα οποία διατηρούν τη θηλυκότητά τους. Η Boss ανέδειξε το power dressing με αυστηρές γραμμές, σκούρα χρώματα και κομψές υφές.

 

Boss SS24

 
Blue black denim

Για το 2024 τα denims έρχονται σε σκούρα χρώματα, με μεγάλα brands και οίκους να επανασυστήνουν την τάση του total denim με το blue black, ως την πιο stylish εκδοχή για το φετινό streetwear.

 

Sacai SS24

 
Red everywere

Μπορεί να αποχαιρετήσαμε το 2023, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσουμε πίσω μας το μεγαλύτερο colour trend εκείνης της χρονιάς. Το κόκκινο θα επικρατήσει και φέτος, ιδιαίτερα σε αξεσουάρ, όπως τσάντες, παπούτσια, κάλτσες και καλσόν!

 

The Attico SS24

 
Metallics

Μαζί με το κόκκινο, στα κυρίαρχα trends του 2024 θα βρίσκονται ξανά τα metallics. Ωστόσο, για τη φετινή άνοιξη οι τάσεις προστάζουν την υιοθέτηση έντονων μεταλλικών χρωμάτων, όπως το μπλε.

 

τάσεις

Laquan Smith SS24

 
Γάντια

Στα runways των Εβδομάδων Μόδας για τη σεζόν SS24 ένα από τα μεγαλύτερα trends στην κατηγορία των αξεσουάρ ήταν τα γάντια. Μακριά, κοντά, δερμάτινα, ακόμα και από οργάντζα, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα γάντια θα είναι must για φέτος.

 

Maison Margiela SS24

 
Flats

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μία στροφή προς τα χαμηλά έως και flat παπούτσια. Οι αγαπημένες μπαλαρίνες θα βρίσκονται για ακόμη μία χρονιά στην κορυφή των τάσεων, ενώ τα flats.και τα παπούτσια με χαμηλό τακούνι (όπως τα kitten heels) θα κυριαρχήσουν σε διάφορες παραλλαγές.

 

τάσεις

Fendi SS24

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Gucci SS24

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada