Home / Good Life  / Οι πιο ασφαλείς προορισμοί για solo traveling

Οι πιο ασφαλείς προορισμοί για solo traveling

Ποιοι είναι οι πιο ασφαλείς προορισμοί για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την εμπειρία του solo traveling;

 

Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες δοκιμάζουν την εμπειρία του solo traveling. Τα ταξίδια που θα κάνεις μόνος σου μπορούν να γίνουν απελευθερωτικά, μοναδικά και να σου διδάξουν πολλά. Για τον πολιτισμό που επισκέφτηκες, αλλά και για τον εαυτό σου. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσουν άγχος και φόβο, ειδικά για τις γυναίκες solo travelers. Σε μία χώρα μπορεί να υπάρξουν αρκετοί κίνδυνοι που δε θα σε αφήσουν να απολαύσεις το ταξίδι σου. Μέσα από έρευνες και εμπειρίες από ανθρώπους που ταξιδεύουν μόνοι τους προέκυψε μία λίστα με το ποιοι είναι οι πιο ασφαλείς προορισμοί για solo traveling.

 

Οι παράγοντες που καθόρισαν τη λίστα ήταν τα ποσοστά εγκληματικότητας, η ποιότητα και η κάλυψη της υγειονομικής περίθαλψης, τα τροχαία ατυχήματα, η ασφάλεια των τροφίμων, η προσβασιμότητα σε αστυνομικά τμήματα και ιατρεία, ακόμα και η σύνδεση στο Internet. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα η Αίγυπτος κατάφερε να βρεθεί στη λίστα με τις 10 πιο ασφαλείς, κάτι που μπορεί να προκαλέσει έκπληξη. Ο τουρισμός της χώρας ανεβαίνει ραγδαία, κάτι που ώθησε τις αρχές να κάνει την πόλη του Κάιρο πολύ ασφαλή, τόσο για άνδρες, όσο και για γυναίκες. Με προσοχή και οργάνωση μπορείς να προετοιμάσεις πολύ καλά το πρώτο σου solo traveling. 

 

Ποιες είναι οι χώρες που είναι προτιμότερο να επιλέξεις, για περισσότερη ασφάλεια;

 

Κοπεγχάγη, Δανία

https://www.instagram.com/p/CrKeS-OqUwU/

 

Τόκιο, Ιαπωνία

 

Όσλο, Νορβηγία

 

Βανκούβερ, Καναδάς

https://www.instagram.com/p/CrRjJpYP5KE/

 

Δουβλίνο, Ιρλανδία

https://www.instagram.com/p/CrKfTX1qYz1/

 

Ζυρίχη, Ελβετία

 

Σιγκαπούρη

https://www.instagram.com/p/CqzV6N2Nxfu/

 

Σιάτλ, ΗΠΑ

 

Κάιρο, Αίγυπτος

https://www.instagram.com/p/Cq6ICflILqb/

 

Ισλανδία

https://www.instagram.com/p/CrPDySAMAy9/

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.