Home / Family  / Οικογενειακές διακοπές: Προετοιμαστείτε κατάλληλα

Οικογενειακές διακοπές: Προετοιμαστείτε κατάλληλα

Οι οικογενειακές διακοπές με μικρά παιδιά ενδέχεται να αποτελέσουν ένα δύσκολο κεφάλαιο για τους γονείς! Μην ανησυχείτε, όμως, γιατί παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με όλα τα απαραίτητα!

 

Όταν ετοιμάζεστε για τις οικογενειακές διακοπές, είναι φυσιολογικό ο ενθουσιασμός που νιώθετε, να συνοδεύεται και από μια δόση άγχους, γιατί το ταξίδι με μικρά παιδιά απαιτεί καλή οργάνωση, ώστε να είναι ασφαλές και διασκεδαστικό! Πώς θα το πετύχετε; Η λίστα με όσα θα χρειαστείτε είναι έτοιμη και τη δημιουργήσαμε με τη βοήθεια των καταστημάτων του Mediterranean Cosmos! Μία επίσκεψη αρκεί και είστε έτοιμοι για οικογενειακές βουτιές!

 

Protection first!

Η προστασία είναι “το Α και το Ω” κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Επομένως, φροντίστε να προμηθευτείτε τα προϊόντα που θα κρατήσουν τα παιδιά ασφαλή απέναντι στον ήλιο και τα ανεπιθύμητα τσιμπήματα. Στο κατάστημα Prénatal θα βρείτε τη σειρά NAÏF με αντηλιακά σε μορφή κρέμας ή spray – και τα δύο με SPF50 – και δροσιστική κρέμα after sun, καθώς και τη σειρά Cer’8 με αντικουνουπική lotion και gel για μετά το τσίμπημα. Το κατάστημα The Drugstore προτείνει το παιδικό αντηλιακό spray σώματος και προσώπου της Korres, που κρύβει και ένα δώρο έκπληξη για τα μικρά σας! οικογενειακές διακοπές

 

οικογενειακές διακοπές αντηλιακά αντικουνουπικά

Αντηλιακό προσώπου, σώματος και after sun από NAÏF και αντικουνουπικό και after bite από Cer’8, Prénatal

 

Παιδικό αντηλιακό spray σώματος και προσώπου Korres, The Drugstore

 

Stay stylish during vacations!

Δεν υπάρχει κάτι πιο χαριτωμένο από τα παιδικά μαγιό και παντοφλάκια. Στο κατάστημα Energiers ξεχωρίσαμε ένα πολύχρωμο ολόσωμο μαγιό για τα κορίτσια, το οποίο έχει και ασορτί καπέλο. Οι παντόφλες με τον Stich και με τη Hello Kitty, που βρήκαμε στο κατάστημα Crocs, θα ξετρελάνουν τους μικρούς κολυμβητές και τις μικρές γοργόνες! οικογενειακές διακοπές

 

Ολόσωμο μαγιό και καπέλο για κορίτσια, Energiers

οικογενειακές διακοπές crocs

Παντόφλες με Hello Kitty (κορίτσια) και Stich (αγόρια), Crocs

 

Let the games begin!

Ψάχνετε τρόπους για να δώσετε χαρά στα παιδιά σας και να τους χαρίσετε ατελείωτες στιγμές διασκέδασης στη θάλασσα ή την πισίνα; Τα φουσκωτά είναι must για τις οικογενειακές διακοπές! Στο κατάστημα Flexa θα βρείτε ένα ολοκληρωμένο και χαριτωμένο set με φουσκωτή πισίνα και παιχνίδια, ιδανικό για τα μωράκια. Για τα μεγαλύτερα παιδιά, ένας πολύχρωμος μονόκερος από το κατάστημα Μουστάκας είναι υπέροχη επιλογή!

 

Φουσκωτά παιχνίδια και πισίνα για μωρά, Flexa

οικογενειακές διακοπές φουσκωτά

Φουσκωτός μονόκερος για τη θάλασσα, Μουστάκας

 

Το παιχνίδι με κουβαδάκια και νεροπίστολα δεν μπορεί να λείπει από τις εξορμήσεις στην παραλία! Στο κατάστημα Public θα βρείτε πολλές επιλογές για αγόρια και κορίτσια, ώστε να περάσουν δημιουργικά και ευχάριστα τον χρόνο τους πλάι στο κύμα. Αν θέλετε να κρατήσετε απασχολημένα και χαρούμενα τα παιδιά σας και στις καλοκαιρινές εξόδους σας για φαγητό, τότε ένα βιβλίο ζωγραφικής με θέμα τη θάλασσα, όπως αυτό που θα βρείτε στο κατάστημα Comfuzio, δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σας!

 

Νεροπίστολο και κουβαδάκια, Public

οικογενειακές διακοπές

Βιβλίο ζωγραφικής “Θάλασσα” των εκδόσεων susaeta, Comfuzio

 

Επισκεφτείτε, λοιπόν, τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos και προετοιμαστείτε για τις πιο αξέχαστες και χαρούμενες οικογενειακές διακοπές!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.