Home / Beauty  / Ξεχάστε τα trends – Αυτά τα χρώματα στο μανικιούρ θα είναι πάντοτε in fashion

Ξεχάστε τα trends – Αυτά τα χρώματα στο μανικιούρ θα είναι πάντοτε in fashion

χρώματα
Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο έντονα nail trends, γυρίζουμε πίσω στα διαχρονικά αγαπημένα.

 

Ένα από τα θετικά του καλοκαιριού είναι οι αμέτρητες επιλογές που έχουμε στα μανικιούρ. Και, φυσικά, όπως κάθε φορά έτσι και φέτος τα καλοκαιρινά mani trends δεν μας άφησαν παραπονεμένες. Από τα απόλυτα κομψά champagne nails, μέχρι τα παιχνιδιάρικα γαλλικά με τα pop of colours, υπήρχαν δεκάδες trends που μας τράβηξαν την προσοχή. Φαίνεται, ότι οι τρεις μήνες του καλοκαιριού μάς επέτρεψαν να υιοθετήσουμε τις τάσεις μανικιούρ που όντως ταίριαζαν στο δικό μας στυλ και ολοκλήρωναν, τελικά, τις εμφανίσεις μας. Παρόλα αυτά, με το καλοκαίρι να πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος του, ένα διάλειμμα από τα trends κρίνεται απαραίτητο. Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερος τρόπος για ένα break από τις τάσεις από το να επιλέξουμε ένα διαχρονικό χρώμα;  διαχρονικά χρώματα

 

χρώματα

 

Από το κλασσικό κόκκινο και το τολμηρό jet black μέχρι το πάντα κομψό γαλακτερό, συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τη λίστα με τα χρώματα στο μανικιούρ που θα είναι πάντοτε in fashion.

 

Κόκκινο

 

Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με ένα κλασικό κόκκινο μανικιούρ. Αναμφισβήτητα, τα κόκκινα νύχια δεν πρόκειται να χαρακτηριστούν ποτέ out-of-fashion, αφού αποτελούν ένα από τα πιο διαχρονικά χρώματα -αν όχι το πιο διαχρονικό. Από φωτεινές, τολμηρές αποχρώσεις έως βαθιές αποχρώσεις μούρων, το κόκκινο είναι η ιδανική επιλογή για μία αβίαστα κομψή εμφάνιση.

 

 

Έντονο κοραλί

 

Παραδοσιακά, το καλοκαίρι το κόκκινο έρχεται να δώσει τη θέση του στο έντονο κοραλί. Μπορεί να φαίνεται ιδανικό μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες, ωστόσο είναι μία από τις πιο κατάλληλες επιλογές για το φθινόπωρο -ιδιαίτερα αν θέλετε να διατηρήσετε τη ζωντάνια του καλοκαιριού στις εμφανίσεις σας.

 

χρώματα

 

Red Wine

 

Οι διαχρονικές αποχρώσεις του κόκκινου συνεχίζουν, με την απόχρωση του red wine να αποτελεί την πιο κομψή και ασφαλή επιλογή για τα επόμενα μανικιούρ σας. Η βαθιά απόχρωση του κόκκινου κρασιού προσφέρει μία ζεστή και ανανεωμένη εμφάνιση -ιδανική για τα μεταβατικά μανικιούρ σας.

 

 

Jet Black

 

Το jet black αποτελεί ένα αμφιλεγόμενο μανικιούρ, με πολλούς να το θεωρούν απαγορευτικό για.τους περισσότερους μήνες του χρόνου, περιορίζοντας την επιλογή του αποκλειστικά για τον χειμώνα. Ωστόσο, όπως κάθε τι αμφιλεγόμενο, έτσι και το μαύρο έχει τους δικούς του ένθερμους υποστηριχτές -με εμένα να ανήκω ανάμεσά σε αυτούς. Ο μινιμαλισμός που προσφέρει σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ταιριάζει με κάθε outfit το τοποθετεί στη λίστα με τα πιο κομψά και διαχρονικά χρώματα για μανικιούρ.

 

 

‘Εντονο μπλε

 

Εκ πρώτης όψεως, το μπλε μπορεί να μην πληροί τα κριτήρια ενός διαχρονικού χρώματος για μανικιούρ. Μπορεί να φαντάζει μία τολμηρή επιλογή, ωστόσο αποτελεί ένα απόλυτα σύγχρονο χρώμα, το οποίο μπορεί να υποστηριχθεί κάθε σεζόν.

 

 

Olive green

 

Τα πράσινα νύχια είναι σίγουρα μια διασκεδαστική επιλογή όλο το χρόνο, αλλά αν.θέλετε κάτι που δεν θα είναι ποτέ out-of-fashion, τότε το olive green αποτελεί το ιδανικό διαχρονικό μανικιούρ για εσένα. Παρά την κομψότητά του, το olive green εξακολουθεί να προσδίδει μία σύγχρονη πινελιά στις εμφανίσεις σας.

 

 

Nude

 

Όσο και να μου αρέσουν τα έντονα χρώματα στα νύχια, θα επιστρέφω πάντοτε στην αγαπημένη μου nude απόχρωση. Μπορεί να φαίνεται βαρετό και παρωχημένο, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν δεκάδες nude αποχρώσεις να διαλέξετε!

 

Γαλλικό

 

Πραγματικά, δεν μπορώ να θυμηθώ μία σεζόν που το γαλλικό μανικιούρ δεν ήταν in fashion. Αβίαστα κομψό, ταιριάζει με κάθε εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

χρώματα

 

Γαλακτερό

 

Για εμένα, οι milky αποχρώσεις είναι τόσο διαχρονικές όσο και το κλασικό γαλλικό. Και αυτό γιατί συνδυάζονται σχεδόν με οποιοδήποτε outfit, προσθέτοντας μια κομψή τελική πινελιά σε κάθε εμφάνισή -είτε αυτή είναι πρωινή, είτε βραδινή.

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @victoriawaldau/Instagram

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada