Home / Beauty  / Ξεκινήστε την επαναφορά των μαλλιών σας μετά τις διακοπές!

Ξεκινήστε την επαναφορά των μαλλιών σας μετά τις διακοπές!

των μαλλιών

Ποια πρέπει να είναι η φροντίδα των μαλλιών σας μετά την ταλαιπωρία των διακοπών; Ανακαλύψτε τις πιο σημαντικές συμβουλές!

 

Σιγά-σιγά επιστρέφουμε όλοι από τις διακοπές μας και προσπαθούμε να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα. Σε ένα πρόγραμμα δουλειάς, διατροφής, post summer ψυχολογίας και περιποίησης. Επιδερμίδα και μαλλιά χρειάζονται μία παραπάνω φροντίδα, καθώς ταλαιπωρήθηκαν αρκετά λόγω της συχνής και μεγάλης έκθεσης στον ήλιο. Επιστρέφοντας, λοιπόν, στην καθημερινότητα παρατηρούμε μία φθορά που σίγουρα δεν επιθυμούμε. Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε αποτελεσματικά την επαναφορά των μαλλιών μας;

 

 

Το πιο σημαντικό είναι η ενυδάτωση! Προμηθευτείτε μάσκες, σαμπουάν και conditioners που θα δώσουν στα μαλλιά σας τη χαμένη λάμψη. Κάτι ακόμα σημαντικό που προτείνουμε είναι ένα κούρεμα, καθώς και μία ειδική θεραπεία αναζωογόνησης. Θα δείτε άμεσα διαφορά! Η συστηματική χρήση θερμότητας σίγουρα θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Κάντε ένα pause από τα εργαλεία και τα προϊόντα styling, ώστε τα μαλλιά σας να κάνουν ένα διάλειμμα.

 

 

Η περίοδος που επιστρέφουμε από τις διακοπές σίγουρα δεν είναι η ιδανική για να βάψουμε τα μαλλιά μας. Καλό θα ήταν να περιμένετε ένα μήνα. Έλαια με θεραπευτικές ιδιότητες θα κάνουν την επαναφορά των μαλλιών σας ακόμα πιο γρήγορη και πετυχημένη. Δώστε στα μαλλιά σας λίγο χρόνο και περισσότερη φροντίδα και σύντομα θα είναι όπως πριν!

All photos source Instagram των μαλλιών

Κεντρική: Emili Sindlev

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.