Home / Family  / Νονές και νονοί εδώ θα βρείτε όσα θα χρειαστείτε για τα βαφτιστήρια σας!

Νονές και νονοί εδώ θα βρείτε όσα θα χρειαστείτε για τα βαφτιστήρια σας!

Είστε νονές και νονοί και αναζητάτε το τέλειο δώρο για τα βαφτιστήρια σας; Σας έχουμε τη λύση, με εκπληκτικές επιλογές που θα τα ξετρελάνουν!

 

Βρισκόμαστε μία ανάσα από το Πάσχα, με το μυαλό μας στις οικογενειακές στιγμές, τις βόλτες στη φύση, στα λαγουδάκια και τα αυγά! Αυτές οι γιορτινές μέρες, όμως, υμνούν ταυτόχρονα και την ιερή σχέση που έχουν οι νονές και οι νονοί με τα βαφτιστήρια τους. Οι μικροί μας φίλοι περιμένουν με αγωνία για τη λαμπάδα και το δώρο τους! Με μία επίσκεψη στο Mediterranean Cosmos θα ανακαλύψετε τις πιο εκπληκτικές επιλογές δώρων και θα δείτε τα πρόσωπά τους να λάμπουν από χαρά!

 

Find the perfect candle

Αυτό το Πάσχα δώστε στο βαφτιστήρι σας μία ιδιαίτερη λαμπάδα! Στο κατάστημα Anna Maria Mazaraki θα βρείτε μία minimal επιλογή, στολισμένη με ένα συλλεκτικό κόσμημα. Μετά το Πάσχα, το βαφτιστήρι σας μπορεί να “ξετυλίξει” το κολιέ από τη λαμπάδα και στη συνέχεια να το φοράει παντού! Ορείχαλκος με επιχρύσωμα 24Κ, που θα ταιριάξει με τα πάντα!

 

Πασχαλινή λαμπάδα με κολιέ ορείχαλκος, κίτρινο επιχρύσωμα 24Κ αυγό, Anna Maria Mazaraki

 

Funny feet!

Οι παντόφλες για τους μικρούς μας φίλους από το κατάστημα Pantofleria συνδυάζουν την άνεση με το παιχνίδι! Φανταστικά σχέδια τόσο για αγοράκι, όσο και για κοριτσάκι, με παιχνιδιάρικα stickers και χρωματικούς συνδυασμούς που θα εντυπωσιάσουν. Θα τις φορούν σε όλες τους τις βόλτες!

 

Παιδικές παντόφλες για αγοράκι και κοριτσάκι, Pantofleria

 

A little gentleman

Στο κατάστημα DPAM θα βρείτε ένα υπέροχο set για να έχει το βαφτιστήρι σας μία super cute εμφάνιση που θα ξεχωρίσει! Με λινό παντελόνι και γιλέκο και ριγέ πουκάμισο θα μοιάζει με έναν μικρό gentleman! Φυσικά, μην ξεχάσετε τη λαμπάδα! Λευκό κερί με πουά γαλάζιο ύφασμα στη βάση της και έναν cowboy συνθέτουν μία φανταστική επιλογή για κάθε μικρό κύριο!

 

νονές βαφτιστήρι

Μπεζ λινό set για αγοράκι και λαμπάδα μπλε με cowboy, DPAM

 

The coolest girl!

Αν το βαφτιστήρι σας είναι στην εφηβεία, τότε μία από τις καλύτερες επιλογές για δώρο είναι ρούχα που θα το αναδείξουν σε fashionista του σχολείου. Στο κατάστημα Tally Weijl θα βρείτε ένα bomber vest σε ροζ παστέλ χρώμα και ένα jean cargo, για ένα outfit που συνδυάζει δύο από τα μεγαλύτερα fashion trends με αναφορές από τα 00s.

 

Ροζ bomber γιλέκο και jean cargo με λουλούδια, Tally Weijl

 

Cute and girly vibes

Αν το βαφτιστήρι σας είναι μωράκι, τότε ένα φορμάκι αποτελεί μία χρήσιμη και ταυτόχρονα όμορφη επιλογή για δώρο. Στο κατάστημα Lapin Bebe θα βρείτε γλυκά και χαριτωμένα σχέδια. Εγώ ξεχώρισα αυτό το φορμάκι σε ροζ χρώμα, με φιόγκους και λουλούδια, αλλά και αυτή τη χαριτωμένη ροζ λαμπάδα, από την οποία κρέμεται μία μικρή άσπρη γατούλα! The cutest present!

 

Ροζ κοριτσίστικο φορμάκι με λουλούδια και φιόγκους και ροζ λαμπάδα με άσπρη γάτα, Lapin Bebe

 

Education meets fun!

Νονές και νονοί με ένα βιβλίο από το κατάστημα Ianos θα προσφέρετε ψυχαγωγία και διασκέδαση στα βαφτιστήρια σας. “Το αυγό που μισούσε το κόκκινο χρώμα” της Χρυσάνθης Καραΐσκου είναι ένα υπέροχο βιβλίο για τις γιορτές του Πάσχα! Μία χιουμοριστική ιστορία με έξυπνη εικονογράφηση του Νέστορα Ξουρή.

 

νονές βιβλίο

Βιβλίο “Το αυγό που μισούσε το κόκκινο χρώμα”, Ianos

 

Floral princess

Τα παιδιά θέλουν πάντα να νιώθουν άνετα, τόσο στο σχολείο, όσο και στις δραστηριότητές τους. Για να μπορέσετε να προσφέρετε άνεση στο βαφτιστήρι σας, επιλέξτε ένα floral set φόρμες από το κατάστημα United Colors of Benetton. Η υφή τους είναι super ελαστική και το σχέδιό τους πολύ stylish!

 

Floral set φόρμες, United Colors of Benetton

 

Preparing for summer!

Στο κατάστημα Havaianas θα βρείτε τις πιο funky παντόφλες για να προετοιμάσετε τα βαφτιστήρια σας για το καλοκαίρι! Μπλε και Mickey Mouse για τα μικρά αγοράκια και ροζ και Minnie Mouse για τα μικρά κοριτσάκια. Παιχνίδια στη θάλασσα και στην άμμο, παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες!

 

νονές

Παιδικές παντόφλες με cartoon, Havaianas

 

Sportive but stylish

Άνοιξη σημαίνει παιχνίδι στη φύση! Ένα set με φόρμες από το κατάστημα της Adidas θα χαρίσει στο βαφτιστήρι σας το κατάλληλο outfit για να απολαύσει με άνεση τις δραστηριότητές του. Επιλέξτε ένα πιο funky σχέδιο, ως μία πιο πρωτότυπη επιλογή που θα εντυπωσιάσει. Let’s play!

 

νονές

Leopard set φόρμες, Adidas

 

The music plays at full blast!

Οι έφηβοι, και όχι μόνο, λατρεύουν τη μουσική, γι’ αυτό και ένα φορητό ηχείο είναι must! Στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα βρείτε ένα value for money ηχείο JBL, αδιάβροχο, με εξαιρετικό ήχο και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, το οποίο θα ενθουσιάσει! Χάρη σε εσάς, το βαφτιστήρι σας θα διασκεδάζει κάθε στιγμή με την αγαπημένη του μουσική!

 

Bluetooth Ηχείο JBL Flip Essential 2 Μαύρο, ΓΕΡΜΑΝΟΣ

 

Νονές και νονοί επισκεφτείτε το Mediterranean Cosmos και βρείτε το καλύτερο πασχαλινό δώρο για τα βαφτιστήρια σας!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.