Home / Fashion  / Νέες denim τάσεις για original jean lovers!

Νέες denim τάσεις για original jean lovers!

denim τάσεις
Στην κατηγορία των staples κομματιών βρίσκονται τα jeans. Όλοι μας έχουμε ένα denim κομμάτι που δε θα φύγει ποτέ από την ντουλάπα μας, όσο “ταλαιπωρημένο” και αν είναι. Τα jeans είναι ένα item-επένδυση, που δεν πρόκειται να αντικατασταθούν από κανένα άλλο. Ωστόσο, όπως οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, με τον ίδιο τρόπο εμφανίζονται νέες γραμμές και στυλ, που κάνουν κάθε denim lover να θέλει να υιοθετήσει. 

 

Καθώς ο Σεπτέμβριος έχει έρθει επίσημα, ξεκινάμε δειλά-δειλά να ερευνούμε τα trends που πρωταγωνιστούν, προκειμένου να είμαστε έτοιμες για την υπόλοιπη σεζόν. Ποιες είναι οι denim τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτήν την περίοδο;

 

Baggy jeans

Αν είσαι λάτρης των oversized items, σου έχουμε καλά νέα! Τα baggy jeans εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο των τάσεων, ωστόσο με ένα vintage twist. Τα denim washed jeans φαίνεται να “σκαρφαλώνουν” γρήγορα τη λίστα με τα denim trends, δίνοντας μία vintage, αλλά και μία ανάλαφρα messy εικόνα στα outfits.

 

 

Baggy Dad straight-leg jeans, Levi’s 

 

 

Tailored style

Μπορεί τα jeans να φαίνονται εκ πρώτης όψεως απαγορευτικά για τις πιο preppy και κομψές εμφανίσεις μας. Και εδώ είναι που έρχονται τα denims σε tailor γραμμή, ώστε να εξυπηρετήσουν ακόμα και τα πιο επίσημα σύνολα. Τα tailored style jeans σε σκούρα χρώματα είναι το ιδανικό piece για τις εμφανίσεις μας το φθινόπωρο.

 
 
Bianca high-rise wide-leg jeans, Victoria Beckham 

 

Straight jeans

Μία ακόμα κομψή επιλογή-ακόμα και για το γραφείο-είναι τα straight jeans. Ως ένα από τα πιο διαχρονικά denim styles, τα ίσια jeans θα γίνουν, αν δεν είναι ήδη, ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια για αυτό το φθινόπωρο.

 

 

Straight-fit denim jeans, Max Mara 

 

Maxi denim skirts

Μπορεί να έκαναν την εμφάνισή τους την άνοιξη που μας πέρασε, ωστόσο οι maxi denim skirts ήρθαν για να παραμείνουν, τουλάχιστον, για ακόμα μία σεζόν, εξυπηρετώντας το νοσταλγικό trend του Y2K.

 

 

Ασύμμετρη denim φούστα, Zara 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @thecarolinelin/Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada