Home / Cozyhome  / Μπορείς να μείνεις στο σπίτι της Polly Pocket! Αλήθεια!

Μπορείς να μείνεις στο σπίτι της Polly Pocket! Αλήθεια!

H Airbnb “ζωντάνεψε” το πιο αγαπημένο παιχνίδι της παιδικής μας ηλικίας. Μπορεί κανείς να ζήσει μια μοναδική εμπειρία στο σπιτάκι της Polly Pocket!

Ως μέρος της  σειράς Icons, η Airbnb “ζωντάνεψε” ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των millennials. To σπιτάκι της. Polly Pocket υπάρχει πια σε φυσικό μέγεθος και ήρθε για να χαρίσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας!

 

Το μαγικό αυτό σπίτι περιλαμβάνει μακέτες ρούχων και μεγάλου μεγέθους έπιπλα, ακριβώς ίδια με αυτά που παίζαμε. όταν ήμασταν μικροί και βρίσκεται στο Littleton της Μασαχουσέτης.

 

 

Αυτό το μοναδικό σπίτι της Airbnb δημιουργήθηκε σε στιλ sleepover της δεκαετίας του ’90, όπου οι επισκέπτες.μπορούν να ετοιμαστούν μέσα στην κατοικία της Polly, να δοκιμάσουν ρούχα από την ντουλάπα. της κούκλας, να κάτσουν στο σαλόνι και να κάνουν όλα όσα κάποτε βάζαμε τη μικρή κούκλα να κάνει.

 

“Η Polly Pocket γίνεται οικοδεσπότης της Airbnb και ανοίγει το διώροφο Slumber Party Fun compact με vintage θέμα για να γιορτάσει τα 35α γενέθλιά της”, δήλωσε η Airbnb. 

 

 

Η μοναδική αυτή κατοικία αποτελείται από μια υπαίθρια πλατφόρμα και έναν πανύψηλο πίσω τοίχο 12,8 μέτρων που. αποτελεί το “καπάκι” του σπιτιού, καθώς και από μια μικρή σκηνή, όπου κοιμούνται οι επισκέπτες. Οι επισκέπτες ανεβαίνουν μια σειρά σκαλοπατιών για να φτάσουν στο σαλόνι, το οποίο περιέχει έπιπλα σαν παιχνίδια σε έντονες. αποχρώσεις (γαλαζοπράσινο, ματζέντα και μοβ λεβάντας) τοποθετημένα γύρω από ένα κίτρινο χαλί.

 

Βιβλία, τηλέφωνο και άλλα αξεσουάρ είναι επίσης σκορπισμένα στον χώρο. Μια γαλαζοπράσινη πόρτα. οδηγεί στην ντουλάπα της Polly, όπου φουλάρια, φορέματα και άλλα αξεσουάρ κρέμονται κατά μήκος ενός πίσω τοίχου, ενώ ένας καθρέφτης  χρησιμεύει στην αλλαγή των ρούχων.

 

 

Μια είσοδος που βρίσκεται κάτω από την “άρθρωση” του συμπαγούς μέρους οδηγεί στον διώροφο πίσω τοίχο, ο οποίος. διαθέτει βεράντες επενδυμένες με ροζ περίφραξη που βλέπει πάνω από το σαλόνι. Ένας νιπτήρας, με ένα συρτάρι γεμάτο. με είδη χειροτεχνίας, βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο δίπλα σε ένα φυτό και μια ψεύτικη σκάλα, που φτάνει μέχρι το ταβάνι.

 

Η κουζίνα διαθέτει μονόχρωμα πιάτα, ένα τραπεζάκι και ένα μεγάλο ψυγείο με λειτουργικές πόρτες, που φιλοξενεί τα Ring Pops, Push Pops και Baby Bottle Pops που χρειάζεται η Polly για ένα sleepover! 

 

 

Έξω από την κύρια δομή, μικρές στρογγυλές πέτρες οδηγούν σε μια μωβ σκηνή, όπου οι καλεσμένοι κοιμούνται σε ροζ υπνόσακους. 

 

Η ενοικίαση Polly Pocket είναι διαθέσιμη για ενοικίαση μόνο από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου, με περίπου 89 ευρώ ανά. επισκέπτη. Η Airbnb σχεδιάζει να κυκλοφορεί συνεχώς ανάλογες πρωτότυπες κατοικίες, που χαρίζουν μοναδικά hospitality experiences.

 

Photographs: Courtesy Airbnb

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath