Home / Good Life  / Art & Culture  / Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις που θα κλείσουν το καλοκαίρι μας!

Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις που θα κλείσουν το καλοκαίρι μας!

μουσικές και θεατρικές παραστάσεις

Τέσσερις πολιτισμικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού! Ανακαλύψτε τις μουσικές και θεατρικές παραστάσεις!

 

Επίσημα η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού είναι η επόμενη που θα διανύσουμε! Αυτήν που ξεκινά τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε back to reality, καθώς οι περισσότεροι από εμάς απολαύσαμε τις διακοπές μας το πρώτο μισό του Αυγούστου. Σήμερα θα ξεκινήσουμε τη Δευτέρα μας αναφέροντας τέσσερις εκπληκτικές πολιτισμικές εκδηλώσεις –μουσικές και θεατρικές παραστάσεις– που θα λάβουν χώρα στη Θεσσαλονίκη την τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού! Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι το πολιτισμικό καλοκαίρι δε σταματά εδώ!

 

Θα υπάρχουν και άλλες πολιτισμικές εκδηλώσεις τον μήνα Σεπτέμβριο! Stay tuned διότι την επόμενη εβδομάδα θα τις ανακαλύψουμε για να δούμε πώς θα υποδεχτούμε το Φθινόπωρο με τον καλύτερο τρόπο!

 

 

Τέλειοι Ξένοι 29 & 30 Αυγούστου στο Θέατρο Κήπου

Σενάριο: Πάολο Τζενοβέζε Σκηνοθεσία: Γιώργος Πυρπασόπουλος και Πέτρος Λαγούτης

Πρωταγωνιστούν οι: Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Χρανιώτης, Χρήστος Σαπουντζής, Κώστας Κάππας, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, Μένη Κωνσταντινίδου, Σοφία Μανωλάκου και Αλίκη Κακολύρη. 

Εισιτήρια εδώ! 

 

Ικέτιδες του Αισχύλου 28 Αυγούστου στο Θέατρο Δάσους

Σκηνοθεσία: Μαριάννα Κάλμπαρη Ερμηνεύουν οι: Λένα Παπαληγούρα, Λουκία Μιχαλοπούλου, Άκης Σακελλαρίου, Γιάννης Τσορτέκης και Λυδίας Κονιόρδου.

Εισιτήρια εδώ!

μουσικές και θεατρικές παραστάσεις

 

Νατάσα Θεοδωρίδου 28 Αυγούστου Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς

Η διάσημη ερμηνεύτρια σε summer tour! Μαζί της και η Αναστασία.

Εισιτήρια εδώ!

μουσικές και θεατρικές παραστάσεις

 

Οι ποιητές μας τραγουδούν 28 Αυγούστου στο Θέατρο Κήπου

Ανθολογία της ελληνικής μελοποιημένης ποίησης με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφιλλιά Καραμπέτη. μουσικές και θεατρικές παραστάσεις

Εισιτήρια εδώ!

 

Κεντρική φωτογραφία: Πάτροκλος Σκαφίδας

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.