Home / Good Life  / Μη χάσετε το 2ο Μεσσηνιακό Γαστρονομικό- Μουσικό Φεστιβάλ!

Μη χάσετε το 2ο Μεσσηνιακό Γαστρονομικό- Μουσικό Φεστιβάλ!

2ο Μεσσηνιακό Γαστρονομικό- Μουσικό

Από 9 έως 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Μεσσηνιακό Γαστρονομικό- Μουσικό Φεστιβάλ στην Καλαμάτα!

 

Μετά την τόσο πετυχημένη πρώτη διοργάνωση του 2023, το 2ο Μεσσηνιακό Γαστρονομικό- Μουσικό Φεστιβάλ είναι γεγονός! Οι διοργανωτές Ιωάννης Κουτίβας, Ιωάννης Λαμπρόπουλος και Μιχάλης Γεωργιόπουλος ανακοίνωσαν τα φανταστικά evens του 4ημερου που θα γεμίσει γεύσεις και μουσικές την Καλαμάτα! Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει κιόσκια με τουριστικά γραφεία, τοπικά προϊόντα και εδέσματα. Δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχουν τοπικά μαγαζιά εστίασης, καθώς και μικροπαραγωγοί που θέλουν να αναδείξουν τα προϊόντα τους. Το “παρών” θα δώσουν και σύλλογοι της Μεσσηνίας, όπως Μουσικοί, Λαογραφικοί, Χορευτικοί, Φιλοζωικοί και πολλοί ακόμα!

Παράλληλα θα υπάρχουν και άλλα δρώμενα όπως street food, παρουσιάσεις, ομιλίες, κ.ά. Η αποκορύφωση κάθε ημέρας θα καταλήγει στις μουσικές βραδιές που θα οργανωθούν με τοπικά σχήματα και μπάντες, καθώς και μεγάλους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν. Στις 9 Αυγούστου θα εμφανιστούν επί σκηνής οι Ματούλα Ζαμάνη, Χατζηφραγκέτα και Ασσόδυο, στις 10 του μηνός οι.Πυξ Λαξ με τους Ακροβάτες και η αυλαία θα πέσει στις 12 του μηνός με τους Αλκίνοο Ιωαννίδη και τους Trio.

 

Προπώληση εισιτηριών γίνεται ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr και στα σημεία: Rodanthos Rock n Roll.Beer Bar, Casablanca BeachBar, Exis Cafe, Μάμρα Ρακομπυραρείον, Λούφα.Μεζεδοτεχνείον και στα βιβλιοπωλεία Όλα χαρτί και Κονταργύρη. Και.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.