Home / Lifestyle  / Celebrities  / Μετανιώνω: Το νέο τραγούδι των Onirama!

Μετανιώνω: Το νέο τραγούδι των Onirama!

Οι Onirama, μετά τον συλλεκτικό δίσκο τους “Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους”, επιστρέφουν με καινούργιο single το Μετανιώνω.

 

Καινούργιο τραγούδι για ένα από τα πιο πετυχημένα μουσικά συγκροτήματα της χώρας! Οι Onirama, μετά τον συλλεκτικό δίσκο ορόσημο της καριέρας τους, με τίτλο “Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους” επιστρέφουν με νέο και πρωτότυπο υλικό. Παρουσιάζουν το νέο τους single, το Μετανιώνω! Μία μπαλάντα με ετερόκλητα συναισθήματα, δυναμισμό, εσωστρέφεια, πάθος και ωριμότητα συνθέτουν ένα σκοτεινό βαλσάκι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Οι Onirama συνεχίζουν να αναμιγνύουν μοντέρνους ήχους και ηλεκτρικά στοιχεία με παραδοσιακά όργανα και ηχοχρώματα.

 

 

Όπως για παράδειγμα αυτό του ανατολικού νεϋ στην εισαγωγή, στοιχείο που μας ταξιδεύει σε κόσμους βαθιά συναισθηματικούς. Ο Θοδωρής Μαραντίνης, μαζί με την ταλαντούχα ομάδα των Arcade υπογράφουν στίχους και μουσική! Η ομάδα των Arcade ανέλαβαν για άλλη μία φορά το κομμάτι της παραγωγής. Το music video του τραγουδιού, γεμάτο αντιθέσεις και έντονα συναισθήματα, κυκλοφορεί στο επίσημο κανάλι των Onirama στο YouTube. Συμμετέχει και η πολυτάλαντη Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

 

Το «Μετανιώνω», αποτελεί προπομπό του επερχόμενου  δίσκου των ONIRAMA ο οποίος θα είναι πλούσιος σε ethnic, folk και παραδοσιακά στοιχεία, όπως έχει ήδη γίνει σαφές και από τις προηγούμενες μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος, «Αχ να σε ξέχναγα» και «Που ήσουν χθες». Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.