Home / Beauty  / Μάσκες προσώπου που θα επαναφέρουν την ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου

Μάσκες προσώπου που θα επαναφέρουν την ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου

Μάσκες προσώπου
Ανακάλυψε τις πιο ενυδατικές μάσκες προσώπου και επανάφερε τη χαμένη λάμψη από το πρόσωπό σου.

 

Διανύουμε την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου και αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά.θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε τις αγαπημένες μας καλοκαιρινές συνήθειες. Η ημέρα έχει ήδη ξεκινήσει να μικραίνει και οι αποδράσεις στη θάλασσα ολοένα και λιγοστεύουν. Παρόλα αυτά, το τέλος του Αυγούστου μάς δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την ξηρότητα και την αφυδάτωση που δημιουργήθηκε στην επιδερμίδας μας εξαιτίας.των ατελείωτων ωρών κάτω από τον ήλιο, του συνδυασμού ζέστης και υγρασίας, της θάλασσας και του κλιματιστικού. Μάσκες προσώπου

 

Μπορεί το καλοκαίρι να μας αφήνει με τις πιο όμορφες αναμνήσεις, ωστόσο τις περισσότερες φορές αυτές συνοδεύονται από ξηρότητα και αφυδάτωση. Όσο πιστές και αν ήμασταν στη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μας και όσο προσεκτικά και αν ακολουθήσαμε τις.οδηγίες των δερματολόγων σχετικά με την αντηλιακή προστασία, τις περισσότερες φορές οι καλοκαιρινές μας συνήθειες βρίσκουν τον τρόπο να δημιουργούν προβλήματα στην επιδερμίδα μας. Παρόλα αυτά, το skin care έρχεται να δώσει για ακόμα μία φορά τη λύση.

 

Μάσκες προσώπου

 

Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε τις καλύτερες μάσκες.προσώπου, οι οποίες υπόσχονται να επαναφέρουν την ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου.

 

Blue chamomile facial hydrating masque, Aesop

 

Η Blue Chamomile Facial Hydrating Masque είναι μία ενυδατική μάσκα προσώπου σε μορφή gel, που περιέχει καταπραϋντικά και θεραπευτικά βότανα που αφήνουν το δέρμα αναζωογονημένο, απαλό και φωτεινό. Εφάρμοσε μία ομοιόμορφη στρώση σε όλο το πρόσωπο μία ή δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

 

Avocado nourishing hydration mask, Kiehl’s

 

Η πλούσια και κρεμώδης σύνθεση της Avocado nourishing hydration mask κάνει την.επιδερμίδα πιο απαλή, τη θρέφει και την ενυδατώνει, ενώ ενδυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό της και αποτρέπει την απώλεια νερού, σφραγίζοντας την υγρασία της.

 

 

Calming and Deeply hydrating face mask, Dr. Barbara Strum

 

Η συγκεκριμένη μάσκα προσώπου αποτελεί ένα life savor προϊόν, αφού είναι ιδανική για ταξίδια,.αλλά και για μετά την έκθεση στον ήλιο. Η αντράκλα, ένας ισχυρός αντιγηραντικός παράγοντας, συμβάλλει στην καταπράυνση της επιδερμίδας και.στη μείωση των ορατών σημείων ερεθισμού, ενώ η καταπραϋντική αλόη και το χαμομήλι ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

 

Water sleeping mask, Laneige

 

Η water sleeping mask είναι μία αναζωογονητική μάσκα σε μορφή gel,.η οποία ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, για να δώσει μια μεγάλη δόση ενυδάτωσης χάρη στο υδροϊονισμένο μεταλλικό νερό που περιέχει.

Μάσκες προσώπου

 

Plush Puddin’, Fenty Skin

 

Εκτός από το πρόσωπό, εντατική ενυδάτωση μετά το καλοκαίρι χρειάζονται και τα χείλη. Η Plush Puddin’αναζωογονεί τα αποδυναμωμένα χείλη από τον ξηρό αέρα χάρη στη φυσική βιταμίνη C από το κεράσι Μπαρμπάντος, καρπό με αναγνωρισμένες αντιοξειδωτικές ιδιότητες, και ενυδατώνει τα χείλη για μεγάλο χρονικό διάστημα χάρη στο ενυδατικό λάδι καρύδας.

Μάσκες προσώπου

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada