Home / Fashion  / Λαμπερό fashion event στο Malle Concept Store

Λαμπερό fashion event στο Malle Concept Store

Malle
Το πιο λαμπερό Pre-Christmas event έλαβε χώρα στο κομψά διαμορφωμένο Malle Concept Store και εξύμνησε, με τον καλύτερο και πιο stylish τρόπο, τον κόσμο της μόδας.

 

Ένα λαμπερό διήμερο μόδας έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, που διοργάνωσε η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας Χριστίνα Μαλλέ,.μαζί με την αδερφή της, Μάγδα Μαλλέ, και τη μητέρα της, Στέλλα Μαλλέ. Το Pre-Christmas event έδωσε την απόλυτη εορταστική λάμψη στην πόλη και μάγεψε με τις εκπλήξεις του όλους όσοι παρευρέθηκαν στο Malle Concept Store!

 

Malle

 

Η εταιρεία  Malle, μετρώντας συνολικά 40 χρόνια πολυτέλειας, μοναδικής αισθητικής και σύγχρονου design,.στοχεύει πάντοτε στην επίτευξη της απόλυτης διαχρονικής κομψότητας, της χρηστικότητας και της υψηλής ποιότητας.

 

 

Αυτές τις γιορτές, κατάφερε να αποτυπώσει τα ιδανικά αυτά μέσα σε ένα μοναδικό Christmas Event,.στο Malle Concept Store, στην οδό Βούλγαρη 17, στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, προσέδωσε στην πόλη την απόλυτη fashion πινελιά για τα φετινά Χριστούγεννα.

 

Αφροδίτη Νέστορα, Χριστίνα Μαλλέ και Χριστίνα Λυμπεροπούλου.

Θεοδοσία Λαμπράκη, Ευδοκία Κυριακοπούλου και Λήδα Παπαδοπούλου.

Malle

Στέλλα Μαλλέ, Αντιγόνη Καραμπατζού και Λία Μυλωνά.

 

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα σχέδια και δημιουργίες της σχεδιάστριας Χριστίνας Μαλλέ. Φυσικά, μέσα στον χώρο μπορούσαν να ανακαλύψουν όλα τα αγαπημένα fashion items, όπως τσάντες, ρούχα και αξεσουάρ γνωστών designers, καθώς και very stylish δώρα. Όλη αυτή η μοναδική εορταστική εμπειρία ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερα cocktails στον Χριστουγεννιάτικο και κομψά διαμορφωμένο χώρο του Malle Concept Store.

 

 

Στο Χριστουγεννιάτικο event, που διοργανώθηκε από την Epi-Direct, παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και φίλοι της Χριστίνας Μαλλέ, καθώς και γνωστοί δημοσιογράφοι και influencers της Θεσσαλονίκης.

 

www.malle.gr

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada