Home / Lifestyle  / Celebrities  / Κι όμως! Ο Kendrick Lamar επιστρέφει!

Κι όμως! Ο Kendrick Lamar επιστρέφει!

Kendrick Lamar

Ένας από τους πιο πετυχημένους rapper, ο Kendrick Lamar επιστρέφει. Ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καινούργιου του album στις 13 Μαΐου, με τίτλο Mr. Morale & The Big Steppers.

 

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας, ο βασιλιάς της rap επέστρεψε. Ο Kendrick Lamar ανακοίνωσε το long-awaited άλμπουμ του. Θα είναι το πέμπτο project του καλλιτέχνη, το οποίο θα έχει τίτλο Mr. Morale & The Big Steppers και θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου. Πριν από 8 μήνες αποφάσισε να αφήσει τη μακροχρόνια συνεργασία του με τη δισκογραφική Top Dawg Entertnainment, με αυτό το album να είναι το τελευταίο που θα κυκλοφορήσει μαζί της.

 

 

“Καθώς παράγω το τελευταίο μου άλμπουμ TDE, αισθάνομαι χαρά που ήμουν μέρος μιας τέτοιας πολιτιστικής αποτύπωσης μετά από 17 χρόνια. Οι Αγώνες. Η Επιτυχία. Και το πιο σημαντικό, η Αδελφότητα. Είθε ο Ύψιστος να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το Top Dawg ως σκάφος για ειλικρινείς δημιουργούς. Καθώς συνεχίζω να επιδιώκω το κάλεσμα της ζωής μου”, έγραψε ο Kendrick Lamar στο Twitter.

 

Το τελευταίο album του Kendrick Lamar με τίτλο DAMN είναι ένα από τα πιο πετυχημένα στην ιστορία. Τριπλά πλατινένιο, τιμήθηκε με Pulitzer βραβείο, το πρώτο και μοναδικό rap album που έχει δεχθεί τη συγκεκριμένη βράβευση. Wait until the 13th of May because the King is back!

 

 

Photo source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.