Home / Lifestyle  / Celebrities  / Θα είναι ο Aaron Taylor Johnson ο νέος James Bond;

Θα είναι ο Aaron Taylor Johnson ο νέος James Bond;

Aaron Taylor Johnson

Όπως όλα δείχνουν ο ηθοποιός Aaron Taylor Johnson είναι το μεγάλο φαβορί για τον ρόλο του νέου James Bond.

 

Η θητεία του Daniel Craig ως James Bond έληξε με την ταινία No Time To Die. Από τότε επικρατεί τεράστια αγωνία για το ποιος ηθοποιός θα λάβει τη σκυτάλη του πιο διάσημου μυστικού πράκτορα. Το μεγαλύτερο φαβορί φαίνεται να είναι ο Βρετανός Aaron Taylor Johnson. Σύμφωνα με επίσημες πηγές του Hollywood, ο ηθοποιός προχώρησε και σε επίσημες συναντήσεις με την παραγωγό των James Bond ταινιών, Barbara Brocoli. Δε γνωρίζουμε ακριβώς την έκβαση της συνάντησής τους, αλλά οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι ο Aaron τα πήγε καλά.

 

Ο Aaron Taylor Johnson συμμετέχει, με εξαιρετικό τρόπο, κυρίως σε ταινίες δράσης, αλλά και σε δραματικές. Στοιχείο που τον ευνοεί όσον αφορά στο ρόλο του James Bond, όπως και η ηλικία του. Είναι γνωστός για τις ταινίες Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Anna Karenina, Nocturnal Animals, Tenet και Bullet Train. Ωστόσο, κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο πράκτορας 007 χρειάζεται κάτι τελείως διαφορετικό, έναν outsider ηθοποιό που δεν ταιριάζει με τους προηγούμενους. Σίγουρα μία ριζική αλλαγή θα έφερνε μία ανανέωση στο franchise. Ωστόσο, ο Aaron είναι ένα μεγάλο ναι από εμάς! Ευχόμαστε ότι οι παραγωγοί δε θα μας αφήσουν χωρίς επίσημες ανακοινώσεις για πολύ καιρό!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.