Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Zoë Kravitz ετοιμάζει το πρώτο της solo album

Η Zoë Kravitz ετοιμάζει το πρώτο της solo album

Η ηθοποιός-μουσικός Zoë Kravitz είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το πρώτο της solo album.

 

Το 2014 η Zoë Kravitz και ο Jimmy Giannopoulos ίδρυσαν στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το Lolawolf. Η ηθοποιός-μουσικός και ο drummer-παραγωγός σχημάτισαν ένα R&B erectropop ντουέτο και κυκλοφόρησαν δύο album. Τώρα, η Kravitz ετοιμάζει το πρώτο της solo album, κάνοντας ένα βήμα παρακάτω στη μουσική της καριέρα. Στην επερχόμενη μουσική της εξερευνά την αγάπη, την απώλεια και άλλα θέματα, που την απασχολούν αυτήν την περίοδο. Αυτήν τη στιγμή, γράφει και ηχογραφεί το επερχόμενο LP album στο θρυλικό Electric Lady Studios της Νέας Υόρκης.

 

 

Παραγωγός του album θα είναι ο Jack Antonoff. Η Zoë Kravitz δήλωσε ότι είναι ένας φανταστικός παραγωγός, ο οποίος την επηρεάζει πραγματικά και πολύ θετικά. Τη βοήθησε να συνειδητοποιήσει αυτό που ακούει στο μυαλό της και ήταν μία υπέροχη και θεραπευτική εμπειρία για την ίδια. Δήλωσε ότι αισθάνεται ευάλωτη και λίγο τρομαγμένη για το επόμενο βήμα, αλλά η μουσική την κάνει πάντα χαρούμενη.

 

 

Αναμένουμε το πρώτο solo album της υπέροχης Zoë Kravitz! Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, θα έχουμε πρώτα την ευκαιρία να την απολαύσουμε ως Catwoman στην καινούργια Batman ταινία. Στις 3 Μαρτίου στους κινηματογράφους.

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.