Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Zoë Kravitz είναι η νέα πρέσβειρα της Omega

Η Zoë Kravitz είναι η νέα πρέσβειρα της Omega

Zoë Kravitz

Η τελευταία brand ambassador του πολυτελούς brand Omega κατέφτασε και δεν είναι άλλη από την εκρηκτική Zoë Kravitz.

 

Η Zoë Kravitz επιστρέφει με μία ακόμα συναρπαστική συνεργασία. Αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις μεγαλύτερες πρέσβειρες του Yves Saint Laurent και της YSL Beauty. Τώρα ανακηρύχθηκε και ως η νέα brand ambassador του brand Omega, κορυφαίου στην κατηγορία των πολυτελών αξεσουάρ. Γιορτάζοντας τη συνεργασία της με τη μάρκα, η ηθοποιός ποζάρει φορώντας το ρολόι Constellation Quartz. Ένα μοντέλο 28 mm με θήκη και βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι. Το μοβ καντράν τονίζεται με διαμάντια στους δείκτες.

 

 

“Λατρεύω το περιπετειώδες πνεύμα της Omega. Αυτή η προθυμία να πάρεις ρίσκα και να δοκιμάσεις κάτι νέο, χωρίς να θυσιάζεις την ακεραιότητα της μάρκας. Είναι σπάνιο και είμαι χαρούμενη και περήφανη που είμαι μέλος της οικογένειας. Η προσέγγιση της OMEGA στη γυναικεία ωρολογοποιία είναι να δημιουργεί κάτι αψεγάδιαστο και ακριβές. Όμορφο φυσικά αλλά και πολλά περισσότερα από ένα απλό αξεσουάρ. Αυτό είναι κάτι που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει. Είναι τιμή μου να φοράω αυτά τα υπέροχα ρολόγια”, δήλωσε η Zoë Kravitz.

 

 

Ο Πρόεδρος και CEO της OMEGA, Raynald Aeschlimann, χαρακτήρισε τη Zoë Kravitz ως “μια εξαιρετικά ταλαντούχα γυναίκα, με αξιοθαύμαστο δυναμισμό και αποφασιστικότητα να επιτύχει με τους δικούς της όρους”. Περιέγραψε τη νέα συνεργασία ως “η επόμενη συναρπαστική κίνηση που οδηγείται από τη δέσμευσή μας να προσεγγίσουμε την αναδυόμενη επόμενη γενιά, που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας”.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.