Home / Fashion  / Η Winona Ryder στην καινούργια Marc Jacobs καμπάνια

Η Winona Ryder στην καινούργια Marc Jacobs καμπάνια

Η iconic ηθοποιός Winona Ryder πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του Αμερικανού σχεδιαστή Marc Jacobs. Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή φωτογράφηση, που έλαβε χώρα στο Los Angeles.

 

 

Η Winona Ryder δε χρειάζεται συστάσεις. Μία από τις καλύτερες ηθοποιούς των 90s, την οποία αγαπήσαμε και μέσα από την πετυχημένη σειρά του Netflix, Stranger Things. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης τέταρτης σεζόν, η Winona Ryder πρωταγωνιστεί σε fashion καμπάνια μετά από καιρό. Συγκεκριμένα, είναι το κεντρικό πρόσωπο της καινούργιας campaign του Marc Jacobs. Η νέα τσάντα ώμου J Marc έκανε το ντεμπούτο της στα χέρια της εκπληκτικής ηθοποιού. Οι φωτογραφίες αναδεικνύουν τους τρεις διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να φορέσετε την καινούργια τσάντα. Ως clutch, crossbody και ως τσάντα ώμου.

 

Winona Ryder

 

Είναι διαθέσιμη σε μία σειρά από vibrant και ουδέτερους χρωματικούς τόνους και συνοδεύεται από ένα ογκώδες λουράκι αλυσίδας, εμπνευσμένο από την εμβληματική τσάντα Stam του brand. Η ηθοποιός εμφανίζεται στις φωτογραφίες με ένα dark μακιγιάζ και ένα pixie cut με έντονα layers, φορώντας ογκώδεις πλατφόρμες και μερικά από τα πιο signature κομμάτια του οίκου.

 

 

“Η Winona Ryder και ο Marc Jacobs έχουν μοιραστεί πολλές εμβληματικές στιγμές μόδας, όλα αυτά τα χρόνια. Ανέπτυξαν μία φιλία ουσιαστική και διαρκή, μέσα από τις πολλαπλές διαφημιστικές καμπάνιες των τελευταίων δεκαετιών”, σύμφωνα με ανακοίνωση του brand.

 

Winona Ryder

 

www.marcjacobs.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.