Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Tyra Banks εκπροσωπεί το brand Karen Millen!

Η Tyra Banks εκπροσωπεί το brand Karen Millen!

Tyra Banks
Το comeback της Tyra Banks είναι γεγονός! Συνεργάζεται με το Βρετανικό brand Karen Millen, πρωταγωνιστώντας στην Icons καμπάνια του για το φετινό φθινόπωρο!

 

Το supermodel Tyra Banks μπορεί να μην έφυγε ποτέ από τον κόσμο της μόδας, ωστόσο δεν είναι σίγουρα το ίδιο ενεργή- και αυτό από επιθυμία της. Η δυναμική επιστροφή της έγινε με τη βοήθεια του Βρετανικού brand Karen Millen. Πρωταγωνιστεί στην καμπάνια Icons και επαναπροσδιορίζει το preppy style της εταιρείας. Παρουσιάζει τα νέα παλτό και φορέματα, για την καινούργια σεζόν, με έναν πιο sexy and spicy τρόπο.

 

 

Εκτός από μοντέλο της Icons καμπάνιας είναι και Creative Director. Με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο φωτογραφίζεται δίνοντας άλλον αέρα στα ανανεωμένα και glam κομμάτια του brand Karen Millen. Στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με την εταιρεία και άλλα supermodels. Ανακαλύψτε τα τόσο κομψά, δυναμικά και must κομμάτια μέσα από το official site!

 

 

“Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέρος της Karen Millen ICONS Series και αισθάνομαι τιμή που θα βρίσκομαι δίπλα σε μερικά από τα πιο θρυλικά supermodels της ιστορίας. Το να τις αποκαλώ συνάδελφους με τιμά εξαιρετικά. Ο κόσμος θα αισθάνεται ότι περπατάει σε μια πασαρέλα με αυτά τα κομμάτια. Η συλλογή συνδυάζει το glam με το luxury και λατρεύω που οι τιμές είναι προσιτές για όλους, παντού”, δήλωσε η Tyra Banks.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.