Home / Beauty  / Η Sydney Sweeney υπέκυψε στο hot χρώμα της σεζόν

Η Sydney Sweeney υπέκυψε στο hot χρώμα της σεζόν

Sydney

Τι αλλαγή έκανε η Sydney Sweeney στα μαλλιά της, ακολουθώντας το παράδειγμα της Kendall Jenner;

 

Η δεύτερη σεζόν του Euphoria τελείωσε και η αγαπημένη τηλεοπτική Cassie δεν είναι, πλέον, ξανθιά. Ποια είναι η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, η αγαπημένη ηθοποιός; Η Sydney Sweeney υπέκυψε στο hot χρώμα της σεζόν, που δεν είναι άλλο από το strawberry blonde. Ακολούθησε τα βήματα της Kendall Jenner και αποφάσισε να δώσει στα μαλλιά της μία χάλκινη απόχρωση, με τόνους κόκκινου. Ένα χρώμα ιδανικό για ξαθιές. Υποθέτουμε ότι είναι για τις ανάγκες του καινούργιου της ρόλου, καθώς η Sydney θα υποδυθεί την Penny Jo στην ταινία National Anthem, παρέα με τη Halsey.

 

 

Εκτός από τη Sydney Sweeney και άλλες επώνυμες τολμούν να κάνουν αλλαγές στα μαλλιά τους. Η Άνοιξη είναι μία ανάσα κοντά και η αλλαγή σεζόν είναι μία τέλεια ευκαιρία για ανανέωση. Η Kendall Jenner απέκτησε μία χάλκινη απόχρωση με τόνους κόκκινου, κάτι που έχει δοκιμάσει στο παρελθόν και η Gigi Hadid. Το μοντέλο τώρα έβαψε τα μαλλιά του ένα έντονο ξανθό. Ένα αρκετά έντονο κόκκινο υιοθέτησε πρόσφατα και η Sophie Turner. Όλο και περισσότερες επώνυμες μάς δείχνουν τον δρόμο για χάλκινα ή κόκκινα μαλλιά. Εσείς θα υποκύψετε στο χρώμα της σεζόν;

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.