Home / Men  / Η Miu Miu Men σειρά επέστρεψε!

Η Miu Miu Men σειρά επέστρεψε!

Μετά από σχεδόν 14 χρόνια, η Miu Miu Men σειρά ένδυσης επέστρεψε στο runway, για τη σεζόν Fall/Winter 2022. Η Miuccia Prada δημιούργησε τα micro mini shorts!

 

 

Χθες πραγματοποιήθηκε το Miu Miu FW22 show. Πρωταγωνίστρια και αυτής της συλλογής, η διάσημη mini φούστα της Miuccia Prada, η οποία -από ό,τι φαίνεται- ήρθε για να μείνει. Κυκλοφόρησε στις αποχρώσεις του κόκκινου, του κίτρινου, του λευκού και του καρό, δερμάτινη ή υφασμάτινη. Συνδυάστηκε με πουλόβερ, πουκάμισα, φουλάρια, biker jackets, παλτό και καπαρντίνες. Ωστόσο, σε αυτήν τη συλλογή εμφανίστηκαν και τα micro shorts, σημαίνοντας και την επιστροφή της Miu Miu Men σειράς. Η Miuccia Prada σχεδιάζει ξανά για άνδρες μετά από 14 χρόνια!

 

 

Το 2008, η σχεδιάστρια αποφάσισε να διακόψει την ανδρική σειρά, την οποία φαίνεται πως επανέφερε φέτος, στη φετινή Paris Fashion Week. Έξι άντρες μοντέλα περπάτησαν στο runway για τη Miu Miu Men συλλογή. Σε συνέχεια των γυναικείων micro mini skirts έρχονται τα εξαιρετικά κοντά shorts, αλλά και τα δερμάτινα παντελόνια. H stylist Lotta Volkova έντυσε τα shorts με πουλόβερ, πλεκτά μπλουζάκια και διπλές ζώνες. Το luxury brand δεν έχει επιβεβαιώσει αν αυτά τα κομμάτια σημαίνουν την επίσημη αναβίωση της Miu Miu ανδρικής σειράς. Ωστόσο, οι fashion addicts δηλώνουν ήδη ενθουσιασμένοι.

 

 

 

Photo credits: www.miumiu.com/ Filippo Fior/ Gorunway.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.