Home / Beauty  / Η Kendall Jenner μάς δείχνει το πιο hot χρώμα του 2022

Η Kendall Jenner μάς δείχνει το πιο hot χρώμα του 2022

Kendall Jenner

Η Kendall Jenner απέκτησε ένα κοκκινωπό χάλκινο χρώμα μαλλιών για τις ανάγκες του Prada FW22 show.

 

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου θα λέγαμε ότι είναι η πιο δυνατή του fashion month. Τα fashion shows διαδέχονται το ένα το άλλο, με την ιταλική μόδα να αποδεικνύει και πάλι γιατί ξεχωρίζει. Χθες, πραγματοποιήθηκε το fashion show του οίκου Prada, το οποίο δεν μας έδειξε μόνο τις ενδυματολογικές του προτάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Μας έδειξε και το πιο hot χρώμα μαλλιών για το 2022. Το supermodel Kendall Jenner απέκτησε ένα κοκκινωπό χάλκινο χρώμα μαλλιών για χάρη του οίκου Prada. Και όπως είναι φυσικό τράβηξε όλα τα βλέμματα.

 

 

Καθώς η Kendall μάς είχε λείψει πολύ από τις πασαρέλες, το comeback της έπρεπε να είναι εντυπωσιακό και να επιφυλάσσει εκπλήξεις. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το μοντέλο με αυτό το χρώμα και μπορούμε να πούμε ότι της πάει πολύ. Αν, λοιπόν, αναζητείτε την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας τότε ο οίκος Prada και η Kendall Jenner έχουν την καλύτερη πρόταση. Οι επόμενοι κρύοι μήνες του έτους απαιτούν ζεστασία και με αυτό το χρώμα θα είστε totally in. Μη ξεχνάτε ότι και η Gigi Hadid μάς πρότεινε μία strawberry απόχρωση, πιο κόκκινη από αυτή της Kendall. Αυτά τα χρώματα μαλλιών είναι model approved και αξίζει να τα δοκιμάσετε.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.