Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Sydney Sweeney συνεργάζεται με τη Ford και τα Dickies

Η Sydney Sweeney συνεργάζεται με τη Ford και τα Dickies

Η Sydney

Η Sydney Sweeney ενώνει την αγάπη της για τα vintage αυτοκίνητα και τη μόδα, σχεδιάζοντας μαζί με τη Ford και τα Dickies. Ανακαλύψτε τη συλλογή παρακάτω!

 

Εκτός από την υποκριτική, η Sydney Sweeney λατρεύει τη μόδα και τα vintage αυτοκίνητα. Η ηθοποιός του Euphoria είναι ασταμάτητη. Συνεχώς ανακοινώνονται νέες ταινίες στις οποίες θα συμμετέχει, ενώ έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και τις συνεργασίες της με γνωστά brands. Μετά τη συλλογή με τα Frankies Bikinis, κυκλοφορεί μία νέα σειρά ένδυσης παρέα με τη Ford και τα Dickies. Διοχετεύει την αδυναμία της σε vintage αυτοκίνητα σε μία ολοκαίνουργια σειρά work wear.

 

 

Στη συλλογή θα βρείτε τέσσερα είδη ένδυσης και αξεσουάρ. Ένα bib overalls, work pants, μία μπαντάνα και ένα κοτλέ baseball cap. Κάθε κομμάτι της συνεργασίας διαθέτει ένα custom patch με την επιγραφή Syd’s Garage. Στο επίκεντρο βρίσκεται η αναδιαμόρφωση της κλασικής 874 ολόσωμης φόρμας.

 

 

Η Sydney Sweeney εμφανίζεται στο video της καμπάνιας να ανακατασκευάζει ένα vintage Ford Bronco, ένα από τα αγαπημένα της αμάξια, φορώντας τα κομμάτια της συλλογής της. Τα αξεσουάρ κυκλοφορούν σε baby blue, ενώ η εμβληματική ολόσωμη φόρμα σε μία μπεζ απόχρωση με baby pink λεπτομέρειες.

 

Sweeney

 

This collection is made to get dirty. This collection is made to get dirty.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.