Home / Fashion  / Ριγέ πουκάμισα with a twist!

Ριγέ πουκάμισα with a twist!

ριγέ πουκάμισα
Τα ριγέ πουκάμισα είναι εδώ για να εξυπηρετήσουν με στυλ κάθε casual και street style εμφάνιση.

 

Τα all time classic πουκάμισα με ρίγες είναι σίγουρα ένα must have item, που πρέπει να έχουμε όλοι στην γκαρνταρόμπα μας. Καθώς τα ριγέ πουκάμισα είχαν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν τις αντρικές εμφανίσεις, οι περισσότεροι τα έχουμε συνδέσει με ένα πιο κλασικό και αυστηρό outfit. Σίγουρα, ένα πουκάμισο σε κλασική γραμμή προσδίδει μία περιποιημένη, chic και “σοβαρή” εικόνα. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μία νέα, πιο σύγχρονη εκδοχή των αγαπημένων μας πουκάμισων, ιδιαίτερα σε street style εμφανίσεις.

 

Οι oversized γραμμές εξυπηρετούν, σίγουρα, μια πιο “χαλαρή” και ανέμελη εικόνα, η οποία ταιριάζει απόλυτα στα τελευταία trends. Οι street stylers έχουν ήδη υιοθετήσει την casual τάση των ριγέ πουκάμισων, συνδυάζοντάς τα με baseball hats, baggy jeans και sneakers.

 

Εκτός από τις πιο loose γραμμές, τα ριγέ πουκάμισα έχουν ξεκινήσει να πρωταγωνιστούν σε πιο κοντό μήκος. Η επιλογή του συγκεκριμένου στυλ δίνει ένα twist στη εμφάνιση και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα, για ένα καθημερινό casual look. Παράλληλα, ένα cropped ριγέ πουκάμισο μπορεί εύκολα να φορεθεί μέσα από ένα sweatshirt. Φυσικά, ιδιαίτερα τώρα την άνοιξη, δε λείπουν οι παραλλαγές των ριγέ πουκάμισων με χρώματα. Οι έντονες αποχρώσεις στις ρίγες, καθώς και τα prints, που μπορεί να εμφανίζονται επάνω στα πουκάμισα, έρχονται να απογειώσουν το καθημερινό σου στυλ.

 

Ανακάλυψε παρακάτω μερικά από τα πιο ιδιαίτερα ριγέ πουκάμισα, που θα δώσουν το απαραίτητο twist στην εμφάνισή σου.

 

Striped shirt, Essentiel Antwerp’s

 

Oversized βαμβακερό ριγέ πουκάμισο, Marks & Spencer

 

Cropped strioped shirt, Marni

ριγέ πουκάμισα

 

Striped chambray shirt, Miu Miu

ριγέ πουκάμισα

 

Λινό πουκάμισο με ρίγες, Massimo Dutti

 

Ριγέ oversized πουκάμισο, Zara

ριγέ πουκάμισα

 

Κεντρική φωτογραφία: @veneti.a

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada