Home / Fashion  / Η stylish πλευρά των rain boots

Η stylish πλευρά των rain boots

rain boots
Πώς μπορούμε να είμαστε άνετες και στιλάτες στη βροχή; Την απάντηση έρχονται να δώσουν οι rain boots!

 

Οι βροχερές και κρύες ημέρες του χειμώνα προϋποθέτουν και το κατάλληλο ντύσιμο. Ένα από τα hero pieces για αυτόν τον καιρό είναι οι rain boots!  Οι rain boots είναι ένα από τα είδη παπουτσιών που πρέπει να βρίσκονται σε κάθε ντουλάπα, χάρη στην πρακτικότητά τους. Ωστόσο, λόγω της χρήσης τους – την προστασία δηλαδή από τη βροχή – πολλοί πιστεύουν ότι είναι αρκετά περιοριστικές για τις εμφανίσεις μας. Οι φετινές τάσεις, τα χρώματα και τα σχέδια, σε συνδυασμό με τα looks των fashion lovers, αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο. Συνέχισε να διαβάζεις, προκειμένου να ανακαλύψεις την stylish πλευρά των rain boots!

 

rain boots

Photo credits: Tin Vcb/Instagram

 

Αν είσαι λάτρης του κλασικού, μπορείς να στραφείς σε ουδέτερα και all time classic χρώματα, όπως το μαύρο, το μπεζ, το καφέ, το σκούρο μπλε ή το χακί. Αντίθετα, αν θέλεις να φτιάξεις τη διάθεσή σου στις μουντές ημέρες του χειμώνα, καλό θα ήταν να επιλέξεις έντονα χρώματα. Το φουξ και το μπλε αποτελούν μερικές από τις πιο fun επιλογές για μία stylish και σύγχρονη εμφάνιση!

 

Εμείς, συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά από τα πιο stylish σχέδια σε rain bοots, προκειμένου να διαλέξεις το στυλ που σου ταιριάζει περισσότερο!

 

Γαλότσες από ανακυκλωμένα υλικά, Calvin Klein

 

Essential γαλότσες με λογότυπο, Tommy Hilfiger

rain boots

 

Χακί γαλότσες, Marks and Spencer

 

Birkestock μπότες, Ανατομικά Σακελλάρη

 

Betty Rain Boots, Chloé

rain boots

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @leoniehanne/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada