Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Sofia Boman απογειώνει το casual

Η Sofia Boman απογειώνει το casual

Sofia Boman
Η Sofia Boman αποδεικνύει ότι μία casual εμφάνιση μπορεί να έχει περισσότερο στιλιστικό ενδιαφέρον από ένα glam night out look. Αντλείστε το καθημερινό σας fashion inspiration με μερικά από τα καλύτερα outfits της.

 

Τώρα τον χειμώνα, οι casual εμφανίσεις έχουν την τιμητική τους, καθώς μπορούμε εύκολα να συνδυάσουμε πολλά fashion items ταυτόχρονα. Οι χειμερινοί μήνες μάς δίνουν την ελευθερία να πειραματιστούμε με τα ρούχα και το στυλ μας, δημιουργώντας πολύ ενδιαφέρουσες street wear εμφανίσεις. Η Sofia Boman, με το στυλ και την ανέμελη αισθητική της, μας αποδεικνύει συνεχώς ότι μία casual εμφάνιση μπορεί να έχει περισσότερο στυλιστικό ενδιαφέρον από ένα ιδιαίτερο glam night out look.

 

Η Sofia ξέρει πολύ καλά να ξεχωρίζει με το περιεχόμενό της, ανάμεσα στις αμέτρητες fashion influencers στο Instagram. Αυτό, όμως, δεν το έχει καταφέρει με ιδιαίτερες glam night out εμφανίσεις, αλλά με casual και ανέμελα outfits. Αυτή η επιτυχία της Sofia αποδεικνύει τη δυναμική που έχουν οι casual εμφανίσεις, ειδικά τώρα τον χειμώνα. Μερικά από τα αγαπημένα trends της Sofia είναι αναμφισβήτητα τα leather jackets και οι ψηλές μπότες. Τα παραπάνω key items λατρεύει να τα συνδυάζει με μακριά φορέματα ή με μακριές φούστες. Φυσικά, τα κασκόλ, ως no1 fashion items του χειμώνα, πρωταγωνιστούν στις περισσότερες εμφανίσεις της.

 

Δείτε, παρακάτω, μερικά από τα καλύτερα καθημερινά outfits της Sofia Boman και αντλείστε έμπνευση για την επόμενη casual εμφάνισή σας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Sofia Boman/ Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada