Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Simone Ashley θα παίξει στη F1 δίπλα στον Brad Pitt

Η Simone Ashley θα παίξει στη F1 δίπλα στον Brad Pitt

Simone Ashley
Η Simone Ashley θα συμμετέχει στη νέα ταινία F1, δίπλα στον Brad Pitt και τον Damson Idris.

 

Σχεδόν έναν χρόνο πριν, ο Brad Pitt εθεάθη μαζί με τον Lewis Hamilton,.αποδεικνύοντας τις φήμες για την προετοιμασία μίας νέας ταινίας σχετικά με τους αγώνες της Formula 1. Ενώ το τρέιλερ της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε, οι παραγωγοί της ταινίας δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν. Η πρώην πρωταγωνίστρια του Bridgerton, Simone Ashley, φαίνεται ότι έχει ενταχθεί στο cast της F1,.με τους δημιουργούς της ταινίας να περίμεναν να ανακοινώσουν τη συμμετοχής της μετά από την κυκλοφορία του επίσημου τρέιλερ.

 

Οι fans εντόπισαν τη Simone Ashley μαζί με τον πρωταγωνιστή της F1, Damson Idris,.το προηγούμενο σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του Βρετανικού Grand Prix στο Silverstone Circuit στο Northampton, όπου και συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό για τι ρόλο θα έχει η ηθοποιός στην ταινία.

 

Γνωρίσαμε τη Simone Ashley από τη συμμετοχή της στο Sex Education, ενώ έγινε ευρεία γνωστή από τον ρόλο της ως Kate Sharma στη δεύτερη σεζόν του Bridgerton, ενώ αναμένουμε τη συμμετοχή της στο ψυχολογικό θρίλερ This Tempting Madness, αλλά και στη romcom ταινία Picture This, στην οποία θα είναι και η Executive Producer.

 

Η ταινία ακολουθεί τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, Brad Pitt, ο οποίος υποδύεται έναν πρώην οδηγό της F1, Sonny Hayes. Η υπόθεση ξεκινά όταν ο Hayes επιστρέφει στην ενεργό δράση, προκειμένου να καθοδηγήσει τον Joshua Pearce (Damson Idris), έναν νέο ταλαντούχο οδηγό, να ενταχθεί στην ομάδα APXGP. Το cast -τουλάχιστον μέχρι την ανακοίνωση της συμμετοχής της Simone Ashley- συμπληρώνουν.οι Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia και Samson Kayo.

 

Apple Original Films

 

Σε σκηνοθεσία του Joseph Kosinski -σκηνοθέτη του Top Gun: Maverick- και με παραγωγό τον πρωταθλητή της F1, Lewis Hamilton, τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε πραγματικές εκδηλώσεις της Formula 1,.όπως το περσινό Βρετανικό Grand Prix, καθώς και το Rolex 24. Η F1 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Ιουνίου 2025.

 

Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada