Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Shakira στη holiday καμπάνια της Burberry

Η Shakira στη holiday καμπάνια της Burberry

Η πολυτελής Βρετανική μάρκα Burberry κυκλοφόρησε την καμπάνια The Night Before με πρωταγωνίστρια την Shakira και τον Burna Boy.

 

 

Η holiday καμπάνια του οίκου Burberry κυκλοφόρησε και μας βάζει σε ένα πολυτελές Christmas mood. Με το film The Night Before ο οίκος παρουσίασε και τα νέα πρόσωπά του. Shakira και Burna Boy φορούν μερικές από τις πιο glam και τελευταίες δημιουργίες του σχεδιαστή Ricardo Tisci, ο οποίος αποχώρησε από τον οίκο τον Σεπτέμβριο. Οι δυο καλλιτέχνες παίζουν με το χιόνι, στήνουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και διευθύνουν ορχήστρες. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ να εναλλάσσονται σε ανύποπτο χρόνο. Τόσο οι φωτογραφίες, όσο και το mini film είναι άκρως εντυπωσιακά!

 

Σκοπός της The Night Before καμπάνιας είναι να γιορτάσει τη ζωή! Για την εορταστική περίοδο χρειαζόμαστε ένα τραπέζι, λάμψη, τους αγαπημένους μας ανθρώπους και ψυχική ηρεμία. Η Shakira δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη που συμμετέχει στην καμπάνια. Είναι η πρώτη φορά που κάνει μία τέτοια καμπάνια για ένα τόσο εμβληματικό brand. Ο Burna Boy χαρακτήρισε τον οίκο ως ένα brand που εξελίσσεται διαρκώς, αλλά είναι πάντα η επιτομή της διαχρονικότητας και της κομψότητας. Μέσα από τη συνέντευξη της τραγουδίστριας για την καμπάνια μάθαμε ότι ετοιμάζει και ολοκαίνουργιο album για το επόμενο έτος! Ανυπομονούμε!

All photos courtesy of Burberry

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.