Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Saweetie σε επανένωση με τα Crocs!

Η Saweetie σε επανένωση με τα Crocs!

Saweetie

Η πετυχημένη rapper Saweetie συνεργάζεται για δεύτερη φορά με το brand Crocs και κυκλοφορεί μία ολοκαίνουργια συλλογή.

 

Τεράστια επιτυχία αποτέλεσε η πρώτη Saweetie X Crocs συλλογή! Με θέμα Hidden Valley Ranch, το ugly shoe της χρονιάς, τα Crocs παρουσίασαν τη food inspired συλλογή τους. Pizza, tacos, ακόμα και λαχανικά φιγουράρουν στην πρώτη σειρά της δημιουργικής διαδικασίας. Τώρα, η rapper ενώνει τις δυνάμεις της για δεύτερη φορά με το διάσημο brand με θέμα τα παστέλ χρώματα και τα γούρια- stickers Jibbitz που δημιούργησε η ίδια.

 

 

Οι θαυμαστές μου μπορούν τώρα να βάλουν την τελευταία πινελιά σε οποιοδήποτε εμφάνιση τους, χρησιμοποιώντας τα γούρια Jibbitz που σχεδίασα μαζί με την Crocs. Μια από τις αγαπημένες μου μάρκες υποδυμάτων, η οποία εκτιμά πάντα την αυτοέκφραση όσο κι εγώ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το δεύτερο drop!”, δήλωσε η rapper.

 

 

Η συνεργασία αποτελείται από μία limited edition Jibbitz συλλογή, η οποία κυκλοφορεί σε πακέτα των πέντε μαζί μαζί με το Classic Clog και το Classic Cozzzy Sandal. Το πρώτο ονομάστηκε Pure Water, υπογραμμίζοντας την επιτυχία του Tap In της Saweetie. Νιφάδες χιονιού, πεταλούδες και quotes από τα τραγούδια της πάνω σε παστέλ αποχρώσεις baby blue και ροζ. Ανακαλύψτε τη νέα φανταστική συλλογή στο official site. 

 

Saweetie

Photo credits: Benjamin Askinas

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.