Home / Men  / Η Samsung εισέρχεται στον κόσμο της M3

Η Samsung εισέρχεται στον κόσμο της M3

Samsung
Το tech brand της Samsung συνεργάστηκε με την BMW, αποτίωντας φόρο τιμής στην εμβληματική έκδοση της M3, αλλά και στην ιστορία της M Division.

 

Η Samsung εισέρχεται στον κόσμο των αυτοκινήτων, μέσα από τη νέα της συνεργασία με την BMW. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της, το Samsung Galaxy Ultra, μεταμορφώνεται, αναμειγνύοντας τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά του tech brand με την αισθητική της εμβληματικής σειράς των μοντέλων M3.

 

 

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο κολοσσών έρχεται σε ένα ιδιαίτερο μεταλλικό κουτί, το οποίο αποτίει φόρο τιμής στην BMW M3 E30,.η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1986. Το tech kit αποτελείται από μία σειρά αξεσουάρ,.με στοιχεία αναφοράς στην BMW. Ένα αναλογικό ρολόι, μία θήκη, η οποία είναι βασισμένη στον σχεδιασμό του προφυλακτήρα της τρέχουσας γενιάς των M3,.και γυαλιά είναι μερικά από τα items που εμπεριέχονται στη νέα συλλογή.

 

 

Φυσικά, από αυτήν τη συνεργασία δε θα μπορούσαν να λείπουν τα μπρελόκ,.που έρχονται σε 7 διαφορετικά σήματα, από διαφορετικές σχεδιαστικές φάσεις του iconic logo της BMW. Παράλληλα, η limited edition συλλογή περιλαμβάνει ένα βιβλίο,.το οποίο ακολουθεί τη μακρόχρονη ιστορία της, καθώς και ένα poster, αφιερωμένο στα μοντέλα της BMW.

 

Samsung

 

Εκτός από τη σειρά των αντικειμένων, που παραπέμπουν στη γκάμα των ανταλλακτικών της M3, η συσκευή προσφέρεται με μία εγκατεστημένη εφαρμογή, που παρέχει πρόσβαση σε έναν κόσμο εμπειριών και εκδηλώσεων BMW, καθώς και με ένα κουπόνι,.για δωρεάν εκμάθηση των “μυστικών της οδήγησης, από επαγγελματία εκπαιδευτή σε κάποιο BMW Driving Center.

 

samsung.com

bmw.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada