Home / Beauty  / Η Laura Mercier αναδεικνύει την τάση του natural make up

Η Laura Mercier αναδεικνύει την τάση του natural make up

Laura Mercier
Η Laura Mercier, ακολουθώντας πιστά την τάση του natural μακιγιάζ, λανσάρει μία νέα βάση προσώπου. Το Real Flawless Weightless Perfecting Foundation προσφέρει τη μέση λύση μεταξύ matte και dewy make up look.

 

Έχοντας αφήσει πίσω τους το “βαρύ” μακιγιάζ, καθώς και το trend της υψηλής κάλυψης στο πρόσωπο,.τα beauty brands επικεντρώνονται στη δημιουργία προϊόντων, που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ θα παρέχουν την απαραίτητη κάλυψη.για τυχόν ατέλειες, προσφέροντας ένα φυσικό look. Η Laura Mercier ακολουθεί την τάση του natural make up και το αποδεικνύει με το νέο Real Flawless Weightless Perfecting Foundation.

 

 

Το brand, φημισμένο για τα high-end προϊόντα του, όπως το εμβληματικό Translucent Loose Setting Powder,.επεκτείνει τη σειρά των foundation της, με μία νέα βάση, κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Φυσικότητα, λάμψη και ενυδάτωση είναι τα τρία κυρίαρχα στοιχεία, πάνω στα οποία βασίστηκε η δημιουργία του Real Flawless Weightless Perfecting Foundation.

 

Το νέο foundation ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία της Laura Mercier: Μία τέλεια επιδερμίδα, χωρίς την τοποθέτηση πολλών προϊόντων στο δέρμα. Η make up artist –και ιδιοκτήτρια του brand λέει ότι το απόλυτο μυστικό είναι να ξέρεις τι πρέπει να καλυφθεί και πώς να το κάνεις, με τη μικρότερη δυνατή ποσότητα προϊόντος. Αυτή είναι η αρχή, που καθοδήγησε την ανάπτυξη αυτής της πρωτοποριακής νέας φόρμουλας.

 

 

Παρά την ενυδατική δράση του, το νέο foundation δίνει την απόλυτη ισορροπία στο μακιγιάζ. Χάρη στη νέα φόρμουλα της Laura Mercier, προσδίδει ένα φυσικό σατινέ φινίρισμα στο πρόσωπο, χωρίς να το επιβαρύνει. Το Real Flawless Weightless Perfecting Foundation προσφέρει τη μέση λύση μεταξύ matte και dewy make up look.

 

Το Real Flawless Weightless Perfecting Foundation διατίθεται σε 30 αποχρώσεις και θα είναι διαθέσιμο από τις 23/2, στην επίσημη ιστοσελίδα του brand.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada