Home / Cozyhome  / Η Salone del Mobile.Milano 2023 αναδεικνύει τη δύναμη του φωτός

Η Salone del Mobile.Milano 2023 αναδεικνύει τη δύναμη του φωτός

Salone del Mobile
Η Salone del Mobile.Milano επιστρέφει δυναμικά από τις 18 έως τις 23 Απριλίου, στο Fiera Milano Rho της Ιταλίας.

 

Συνδυάζοντας τις επιχειρήσεις με το στοιχείο του πολιτισμό, το Salone del Mobile.Milano 2023 ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά,.με την επερχόμενη 61η έκδοσή, που θα λάβει χώρα στο Fiera Milano Rho της Ιταλίας, από τις 18 έως τις 23 Απριλίου. Με το φως ως βασικό και πρωταρχικό θέμα, το design event έρχεται να αναδείξει τη δημιουργική βιομηχανία και τη βιωσιμότητα, με τη φρέσκια, πολύπλευρη διάταξή της, για μια πιο εξελιγμένη εκθεσιακή εμπειρία. Μάλιστα, η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την επιστροφή της ανά διετία αφιερωμένης στο φως έκθεσης Euroluce,.της οποίας η διάταξη είναι εμπνευσμένη από τον πολεοδομικό σχεδιασμό του Μιλάνου που επανέρχεται ως “πόλη του φωτός”. Για το 2023, η Salone επεκτείνει την εμβέλειά της, με σκοπό να καλωσορίσει ένα νέο πολιτιστικό πρόγραμμα στις αίθουσές του, με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα Beppe Finessi.

 

  

 

Το Salone del Mobile 2023 θα συγκεντρώσει 1.962 εκθέτες, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 550 νέων ταλέντων ηλικίας κάτω των 35 ετών. Μέσα από τους διαφορετικούς κόσμους του Salone—το Salone Internazionale del Mobile, τη Διεθνή Έκθεση Αξεσουάρ Επίπλωσης, το Workplace3.0, το S.Project, το Euroluce και το SaloneSatellite—και τη νέα “βιωματική” μορφή διάταξής του,.η έκθεση παροτρύνει τη δράση, μέσω συνεδρίων, κάθετων εργαστηρίων, θεματικών εκθέσεων, βιβλιοπωλείων και εγκαταστάσεων,.παρέχοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα μιας συναρπαστικής εξερεύνησης.

 

Η Salone del Mobile.Milano επιστρέφει δυναμικά από τις 18 έως τις 23 Απριλίου, στο Fiera Milano Rho της Ιταλίας.

 

Μια άλλη πτυχή που ξεχωρίζει την έκδοση Salone 2023 είναι η συγχώνευση του ψηφιακού και του πραγματικού,.του «phygital», που βοηθά στη βελτίωση της προσβασιμότητας του περιεχομένου του παγκοσμίως, με τα επίσημα hashtag #salonedelmobile2023 και #euroluce2023. Η συνεργασία της Salone με τον εθνικό και διεθνή κλαδικό τύπο και με το «YesMilano»,.το επίσημο πρακτορείο προώθησης της πόλης του Μιλάνου, θα ενεργοποιήσει νέα έργα σύνταξης και υπηρεσιών στον ιστότοπο,.ενημερωτικά δελτία, εφαρμογές και πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

 

 

www.salonemilano.it

 

Κεντρική φωτογραφία: Halo Horizon by Mandalaki, by Matteo Pirola for Euroluce

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada