Home / Men  / Η Robosen “ζωντανεύει” τους Transformers

Η Robosen “ζωντανεύει” τους Transformers

Transformers
Το tech brand Robosen καταφέρνει και “ζωντανεύει” τις φιγούρες των Transformers, δίνοντας κίνηση στον Optimus Prime!

 

Τι θα λέγατε, αν υπήρχε μία “ζωντανή” και λειτουργική αναπαράσταση ενός από τα πιο iconic ρομπότ; Η Robosen κάνει πράξη την επιθυμία κάθε tech geek,.ζωντανεύοντας τη δύναμη των ρομπότ. Το brand, όντας εξειδικευμένο στην κατασκευή προηγμένων ρομπότ, μας δίνει μία ζωντανή γεύση από το σύμπαν των Transformers. Το Transformers Optimus Prime Elite Edition, ένα πραγματικά “ζωντανό” ρομπότ,.έρχεται να αναβαθμίσει τoν κόσμο των παιχνιδιών και να μας μεταφέρει στο σύμπαν.των εμβληματικών ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

 

 

Η δύναμη των Transformers φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει και στην πραγματική ζωή. Η κατασκευή της νέας προσθήκης της Robosen είναι βασισμένη στην αρχική σειρά G1 Optimus Prime Transformer, από τη δεκαετία του 1980,.με τη διαφορά ότι διαθέτει ένα προηγμένο λογισμικό, το οποίο δίνει “ψυχή” στο ρομπότ. Το λογισμικό καταφέρνει και απελευθερώνει τις κινήσεις του Transformers Optimus Prime Elite Edition,.απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά και με τον ήχο της φωνής.

 

 

Η νέα προσθήκη της Robosen δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Hasbro. Όσο για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ρομπότ, αυτό έχει ύψος 16 ίντσες (40 εκατοστά) και είναι κατασκευασμένο από περισσότερα από 5.000 εξαρτήματα! Εξοπλισμένο με 80 ηχητικά εφέ και τη φωνή του εμβληματικού ηθοποιού Peter Cullen, το ρομπότ αποτελεί μια αυθεντική αναπαραγωγή του κλασικού χαρακτήρα Generation 1,.που επαναπροσδιορίστηκε ειδικά για τους θαυμαστές των Transformers!

 

 

Η νέα προσθήκη της Robosen είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για κάθε robot geek, που θέλει να ζήσει την απόλυτη εμπειρία των Transformers!

www.robosen.com

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada