Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Rihanna θα πρωταγωνιστήσει στο Super Bowl Halftime Show ’23!

Η Rihanna θα πρωταγωνιστήσει στο Super Bowl Halftime Show ’23!

Μετά από πολλές εικασίες στα social media, η Rihanna είναι και επίσημα η headliner του Super Bowl Halftime show 2023!

 

Η τραγουδίστρια-επιχειρηματίας επέστρεψε στο Instagram για έναν πολύ σημαντικό λόγο. Η Rihanna μοιράστηκε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατάει μία μπάλα ποδοσφαίρου, επιβεβαιώνοντας τα συναρπαστικά νέα! Πρόκειται να είναι η τραγουδίστρια που θα εμφανιστεί στο Super Bowl Halftime show τον Φεβρουάριο του 2023! Υπήρχαν φήμες ότι ο ρόλος είχε προταθεί προηγουμένως στην Taylor Swift, η οποία, από ό,τι αποδεικνύεται, τον απέρριψε. Η δυναμική επιστροφή της star στη σκηνή γίνεται με έναν φανταστικό τρόπο!

 

https://www.instagram.com/p/Ci8T0GIrqSq/

 

Από τη στιγμή που έγινε η ανακοίνωση, το κοινό δηλώνει πάρα πολύ ενθουσιασμένο και ανυπομονεί για τη μεγάλη αθλητική και μουσική εκδήλωση! Ο Jay Z, ο οποίος είναι παραγωγός του show, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Rihanna. Το μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς της! Μία γυναίκα με ταπεινό ξεκίνημα, που ξεπέρασε τις προσδοκίες σε κάθε της βήμα. Ένα κορίτσι που γεννήθηκε στο μικρό νησί των Barbados και έγινε μία από από τις πιο εξέχουσες καλλιτέχνιδες στην ιστορία. Αυτοδημιούργητη στις επιχειρήσεις και τη μουσική.

 

Το 57o Super Bowl θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου του 2023 και πρόκειται να γράψει ιστορία. Riri is back!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.