Home / Beauty  / Η Rhode Skin παρουσιάζει το Glazing Milk toner!

Η Rhode Skin παρουσιάζει το Glazing Milk toner!

Rhode
Ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο της Hailey Bieber στον κόσμο του skin care, το διάσημο μοντέλο παρουσιάζει τη νέα προσθήκη της Rhode Skin, ένα toner προσώπου, που θα προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη.

 

Η Hailey Bieber γιορτάζει έναν χρόνο από τη δημιουργία της Rhode Skin και εμπλουτίζει τη σειρά περιποίησης προσώπου του brand με το νέο Glazing Milk, το οποίο αποτελεί το πέμπτο προϊόν του brand.

 

 

Η ίδια η Hailey Bieber είχε γνωστοποιήσει στο beauty κοινό, ότι ήθελε να δημιουργήσει.μία σειρά καλλυντικών προϊόντων που όχι μόνο θα ενυδατώνει και θα θρέφει την επιδερμίδα,.αλλά και που θα μπορεί να σταθεί επάξια ως μία ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης προσώπου.

 

 

Η Rhode Skin, με το πρώτο κιόλας λανσάρισμα, διέθετε ένα serum, μία ενυδατική κρέμα και τρία lip treatments. Τώρα, η Hailey Bieber προσθέτει ένα ακόμα βήμα στην ρουτίνα του brand της, με το Glazing Milk. Πρόκειται για ένα toner-το δεύτερο κατά σειρά βήμα μετά από τον καθαρισμό του προσώπου-.που περιέχει νιασιναμίδη, πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ και marula oil. Δημιουργήθηκε με σκοπό να προετοιμάζει την επιδερμίδα.για την μετέπειτα τοποθέτηση των υπόλοιπων προϊόντων,.αλλά και για να αναζωογονήσει και να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα. Παράλληλα, η συσκευασία του αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και είναι πιστοποιημένη με FSC.

 

 

Το Glazing Milk αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου, ενώ είναι διαθέσιμο και για προπαραγγελία, στην επίσημη ιστοσελίδα της Rhode Skin.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada