Home / Beauty  / Η Dior Le Baume κρέμα έχει τριπλή δράση!

Η Dior Le Baume κρέμα έχει τριπλή δράση!

Η Dior Beauty κυκλοφορεί τη νέα ενυδατική κρέμα Le Baume, την οποία εγκρίνει και η Jisoo των Blackpink.

 

Ενυδάτωση σε χείλη, πρόσωπο και χέρια σε ένα προϊόν; Η Le Baume από τη Dior Beauty αποτελεί το πιο must και on the go item του καλοκαιριού. Μία πρακτική και fresh προσθήκη στη skin care ρουτίνα σας! Αποτελεί μία αναζωογονητική θεραπεία πολλαπλών χρήσεων που έχει ως στόχο να αποκαταστήσει την ξηρότητα στο δέρμα σας. Η ανακουφιστική και sensational υφή της, χάρη στο βάλσαμο που περιέχει, προσφέρει μία καταπραϋντική αίσθηση.

 

 

 

Αυτό το θαυματουργό προϊόν μπορεί να διαρκέσει έως και 72 ώρες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Η τεχνολογία του 3 σε 1, η 95% φυσική προέλευση του και τα συστατικά υψηλής απόδοσης αγαπούν το δέρμα και αποκαθιστούν μέχρι και το πιο ευαίσθητο.

 

 

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει τη μοναδική Le Baume κρέμα να ξεχωρίζει είναι το τόσο κομψό- logomania inspired- σχέδιο της. Παράλληλα, ο συμπαγής σχεδιασμός της την καθιστά ιδανική για να την παίρνετε παντού μαζί σας! Στην καινούργια καμπάνια του οίκου για την ενυδατική κρέμα πρωταγωνιστεί η Jisoo των.Blackpink, η οποία είναι και brand ambassador του Dior.  Ανακαλύψτε το νέο προϊόν της Dior Beauty μέσα από το official site του οίκου.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.