Home / Men  / Η Ralph Lauren κάνει dolce vita στο Amalfi Coast

Η Ralph Lauren κάνει dolce vita στο Amalfi Coast

Ralph Lauren
Η Purple Label του οίκου Ralph Lauren παρουσιάστηκε στο Palazzo Ralph Lauren, με τον οίκο να γυρνάει πίσω στη διαχρονική του αίγλη.

 

Η παρουσίαση της συλλογής SS24 της Ralph Lauren, “Ralph’s Dolce Vita”, συναρπάζει με την υποβλητική απεικόνιση του ηλιόλουστου ρομαντισμού,.προκαλώντας μια αίσθηση ήρεμης απόδρασης κατά μήκος του Amalfi Coast. Η συλλογή περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα επιλογών για όλες τις τροπικές διακοπές.

 

 

Το πρώτο κομμάτι της συλλογής της Ralph Lauren αποτίει φόρο τιμής.στη χαρακτηριστική χρωματική της παλέτα-navy blue και λευκό-. Όλα τα στοιχεία της “ Ralph’s Dolce Vita” τιμούν τη διαχρονική αίγλη, τη σύγχρονη πολυπλοκότητα, καθώς και την premium ποιότητα του brand.

 

 

Εκτός από τα στοιχεία της old money αισθητικής, η συλλογή συνεχίζει με μία απροσδόκητη χρωματική πινελιά, που.αποτελεί την ιδανική προσθήκη για την τοποθεσία που επιλέχθηκε για την παρουσίαση της νέας συλλογής. Χρωματιστά παντελόνια και σακάκια, έντονα prints.και πολυτελή υφάσματα είναι μερικά από τα στοιχεία που έρχονται να δώσουν έναν τροπικό αέρα στη νέα συλλογή του οίκου.

 

 

Όπως μαρτυρά και η ονομασία της συλλογής, η “Ralph’s Dolce Vita” είναι εμπνευσμένη από τις ηλιόλουστες διακοπές στο.Amalfi Coast, με τα διαχρονικά κομμάτια να συνδέονται με τολμηρές σιλουέτες και ιδιαίτερα χρώματα και μοτίβα, αποτυπώνοντας την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας που αποπνέει ένας από τους πιο πολυτελείς καλοκαιρινούς προορισμούς.

 

www.ralphlauren.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada