Home / Beauty  / Η Peggy Gou είναι η νέα brand ambassador της Maybelline

Η Peggy Gou είναι η νέα brand ambassador της Maybelline

Peggy Gou
Η Peggy Gou κάνει το ντεμπούτο της ως brand ambassador της Maybelline, αναδεικνύοντας τα Superstay Matte Ink Liquid Lipstick, μία από τις best seller σειρές του brand.

 

Με τις μουσικές επιτυχίες της να διακατέχουν η μία την άλλη, η Peggy Gou φαίνεται να βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της. Με τη σειρά της, η Maybelline μετέφρασε την παγκόσμια επιτυχία της Dj.σε μία από τις πιο υποσχόμενες beauty συνεργασίες.της χρονιάς. Μόλις λίγες ημέρες πριν, το brand ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Peggy Gou, μέσα από ένα post στον λογαριασμό του στο Instagram.

 

Η Peggy Gou έκανε το ντεμπούτο της ως brand ambassador, αναδεικνύοντας τα.Superstay.Matte Ink Liquid Lipstick, μία από τις best seller σειρές του brand. Σύμφωνα με τη Maybelline, μετά τις καμπάνιες με τη σειρά των Superstay Matte Ink Liquid Lipstick, η Dj θα είναι το πρόσωπο και σε επερχόμενες καμπάνιες, για το λανσάρισμα νέων προϊόντων.

 

 

“Αισθάνομαι τιμή και ενθουσιασμό που γίνομαι μέλος της οικογένειας της Maybelline New York. Η Maybelline ήταν πάντα ένα brand που γιορτάζει την ατομικότητα και τη δημιουργικότητα—αξίες που αντηχούν βαθιά μαζί μου”,.ανέφερε η Peggy Gou σχετικά με τη συνεργασία.

 

Η Peggy είναι η πιο hot DJ στον κόσμο.και τα τραγούδια.της είναι το καλοκαιρινό soundtrack όλων. Η ενέργειά της και η ικανότητά της να συνδέεται με ένα τόσο διαφορετικό κοινό.είναι μια αληθινή απόδειξη της αυθεντικότητάς της και τους ταλέντου της”, πρόσθεσε η CEO του brand, Trisha Ayyagari.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada