Home / Men  / Η OVO συνεργάζεται με την Casetify!

Η OVO συνεργάζεται με την Casetify!

OVO
Η OVO ενώνει τις δυνάμεις της με την Casetify, δημιουργώντας την πιο minimal συλλογή, για όλους τους fans των δύο brands.

 

Το brand του επιτυχημένου raper Drake, OVO, επεκτείνει τις συνεργασίες του στον κόσμο των αξεσουάρ των κινητών τηλεφώνων. Μετά από διάφορα και ιδιαίτερα collaborations, όπως η συνεργασία με την Playboy, τη Suiocoke και την Disney,.η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία μία μοναδικής συλλογής με την Casetify! Παράλληλα, η ίδια η Casetify δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τις συλλογές της. Stranger Things,.Harry Potter και The Nightmare Before Christmas είναι μόνο μερικές από τις ιδιαίτερες συλλογές, που έχει δημιουργήσει το brand.

 

ovo

 

Η συνεργασία αυτή ενώνει τους fans του Drake και της OVO,.με τους λάτρεις των προϊόντων της Casetify. Tο στυλ των αξεσουάρ της νέας συλλογής είναι, φυσικά, εμπνευσμένο από την αισθητική του brand. Η κουκουβάγια, το σήμα κατατεθέν της OVO, πρωταγωνιστεί σε όλη τη συλλογή, καθώς βρίσκεται τοποθετημένη στο κέντρο των προϊόντων, ως ανάγλυφο χρυσό σχέδιο. Παράλληλα, το μαύρο χρώμα, καθώς και η λευκή γραμματοσειρά,.με την οποία αναγράφεται η ονομασία της Casetify επάνω στα αξεσουάρ, προσδίδουν μία άκρως μινιμαλιστική πινελιά στη νέα συλλογή.

 

 

Η νέα συνεργασία της Ovo με την Casetify περιλαμβάνει, συνολικά, τέσσερις θήκες: για το iPhone 14,.για το iPhone 13 Pro, για τα Airpods Pro, καθώς και για το απλό μοντέλο των Airpods.

 

Ανακαλύψτε τη νέα Ovo x Casetify collection online!

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada