Home / Men  / Η Casetify ζωντανεύει το The Nightmare Before Christmas

Η Casetify ζωντανεύει το The Nightmare Before Christmas

The Nightmare Before Christmas
Η iconic ταινία του Tim Burton, The Nightmare Before Christmas, παίρνει σάρκα και οστά με τη νέα συλλογή της Casetify. Μία ιδιαίτερη collection, που περιπλέκει τη μαγεία των Χριστουγέννων με τα spooky vibes του Halloween.

 

Μία από τις πιο iconic animated ταινίες του Tim Burton, The Nightmare Before Christmas, ζωντανεύει μέσα από τη νέα συλλογή της Casetify. Η αγαπημένη ταινία είναι η τέλεια προσθήκη για τους tech lovers, για τις φετινές γιορτές. Τα spooky και, συγχρόνως, Χριστουγεννιάτικα vibes της ταινίας δίνουν μία διαφορετική προσέγγιση στις συλλογές της Casetify.

 

 

Η Casetify κατάφερε να αποτυπώσει τη φιλοσοφία του κορυφαίου στο είδος του σκηνοθέτη, Tim Burton. Δημιούργησε μία διαφορετική Christmas collection, αναδεικνύοντας ένα από τα πιο cult, αλλά και iconic δημιουργήματα του σκηνοθέτη. Αυτή η ιδιαίτερη συλλογή καταφέρνει και περιπλέκει με τον καλύτερο τρόπο τη μαγεία των Χριστουγέννων με τα spooky vibes του Halloween.

 

The Nightmare Before Christmas

 

Φυσικά, οι αγαπημένοι χαρακτήρες του The Nightmare Before Christmas, Jack και Sally, πρωταγωνιστούν σε αυτήν τη νέα συλλογή. Εκτός από τους δύο πρωταγωνιστές, η νέα collection περιλαμβάνει και άλλους χαρακτήρες από την ταινία, όπως ο Lock, ο Shock και ο Barrel. Τα σχέδια επάνω στις θήκες της Casetify αποτυπώνουν όλες τις εμβληματικές στιγμές των αγαπημένων χαρακτήρων της ταινίας. Ωστόσο, το σχέδιο, που σίγουρα ξεχωρίζει,.είναι εκείνο που αναπαριστά την iconic στιγμή που η Sally και ο Jack βρίσκονται μαζί πάνω σε μία πλαγιά,.έχοντας ως φόντο την πανσέληνο. 

 

The Nightmare Before Christmas

 

Η συλλογή περιλαμβάνει θήκες κινητών, θήκες για airpod, θήκες για iPad, ρολόγια, ακόμα και μπρελόκ.

 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Casetify x The Nightmare Before Christmas online στο www.casetify.com.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada