Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Nicole Kidman είναι το νέο πρόσωπο της Balenciaga

Η Nicole Kidman είναι το νέο πρόσωπο της Balenciaga

Nicole Kidman

Η ηθοποιός Nicole Kidman πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του οίκου Balenciaga μαζί με τη Bella Hadid. Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες!

 

 

Ο οίκος Balenciaga αποκάλυψε την τελευταία του καμπάνια με τίτλο Garde-Robe, για τη σεζόν Άνοιξη 2023. Για τη συγκεκριμένη καμπάνια ο μεγάλος οίκος επέλεξε για πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Nicole Kidman, η οποία είχε εμφανιστεί και στο show υψηλής ραπτικής στο Παρίσι. Ο σχεδιαστής Demna Gvasalia επέλεξε την Kidman για να σηματοδοτήσει μία νέα εποχή για τα ready to wear κομμάτια του brand. Σκοπός του να συνδυάσει τα elevated cuts με τα sharp finishes. Μαζί με την ηθοποιό εμφανίζονται στην καμπάνια και οι Isabelle Huppert, Han So Hee, Bella Hadid και Khadim Sock.

 

 

Η καμπάνια τοποθετήθηκε σε έναν χώρο γραφείων στο Μανχάταν με το cast να υιοθετεί στερεοτυπικές στάσεις επιχειρηματιών. Οι φιγούρες τους αντιπροσωπεύουν την πλήξη, το άγχος, την υπερβολική αυτοπεποίθηση και την τέρψη. Σταθερά τηλέφωνα, υπολογιστές, σωροί από χαρτιά και χαρτοκιβώτια. Σκοπός του σχεδιαστή και των φωτογράφων είναι να αναδείξουν στιγμές καθημερινότητας που όλοι, λίγο ή πολύ, έχουμε ζήσει.

Η Nicole Kidman αποπνέει ένα μυστήριο και ένα girl boss vibe απογειώνοντας τα κομμάτια του οίκου. Για ακόμα μία φορά η Balenciaga πρωτοτύπησε τόσο σε cast, όσο και σε σκηνικό καμπάνιας.

Nicole Kidman

Photographer: Joshua Bright

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.