Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Naomi Campbell κάνει τον χειμώνα καλοκαίρι!

Η Naomi Campbell κάνει τον χειμώνα καλοκαίρι!

Campbell

Η Naomi Campbell πρωταγωνιστεί στη χειμερινή καμπάνια της Moncler με φόντο το ηλιόλουστο Μαϊάμι!

 

 

Χειμερινή καμπάνια σε έναν από τους πιο καλοκαιρινούς προορισμούς! Η Moncler παρέα με τη Naomi Campbell κατάφερε να εντυπωσιάσει για μία ακόμα φορά! Οι αντιθέσεις είναι συχνό φαινόμενο στον κόσμο της μόδας, ένα φαινόμενο που πάντα τραβάει την προσοχή. Η συλλογή 8 Moncler Palm Angels εμπνέεται από την hedonism ατμόσφαιρα που κυριαρχούσε στο Μαϊάμι κατά την περίοδο των 90s. Μέσα από την καινούργια collection αποκαλύπτονται οι δυο νέες συνεργασίες του brand. Palm Angels και Tod’s! Η μάρκα υποδημάτων ύμνησε την εξαιρετική ιταλική δεξιοτεχνία.

 

Campbell

 

“Μιλάμε πολύ για το Made in Italy αλλά, κατά τη γνώμη μου, ποτέ δεν είναι αρκετό. Ίσως έχουμε συνηθίσει πολύ να περιτριγυριζόμαστε από ομορφιά και μερικές φορές το θεωρούμε δεδομένο. Στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου προφανές. Πίσω από ένα brand σαν το Tod’s υπάρχει αφοσίωση, η έρευνα και η δεξιοτεχνία μιας ομάδας ικανών ανθρώπων όχι μόνο τεχνικά, αλλά και ανθρώπινα, που μεταφέρουν σε αυτό που κάνουν με όλο το πάθος τους”, σημειώνει ο Creative director του οίκου. 

Τα τρία brands και το supermodel Naomi Campbell φέρνουν αισιόδοξα και φωτεινά vibes στις σκοτεινές και μελαγχολικές μέρες του χειμώνα. Κομμάτια που κάνουν τη διαφορά, που θα σας κρατήσουν ζεστούς και που θα παραμείνουν διαχρονικά στα top items της ντουλάπας σας!

 

Campbell

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.