Home / Good Life  / Η Missoni ντύνει το Malfy Gin

Η Missoni ντύνει το Malfy Gin

Malfy Gin
Ο ιταλικός οίκος μόδας συνεργάζεται με το Malfy Gin και ντύνει το limited edition μπουκάλι Rosa.

 

Μετά τη συνεργασία της με τον ιταλικό αφρώδη οίνο Ferrari Trento και, ακόμα πιο πρόσφατα, με τα λικέρ Disaronno, η Missoni ενώνει της δυνάμεις της το Mafly Gin. Οι δυο τους συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα περιορισμένης έκδοσης gin,.με τον ιταλικό οίκο μόδας να αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της ετικέτας του μπουκαλιού και το ιταλικό brand ποτού την ιδιαίτερη συνταγή.

 

Το αποτέλεσμα; Ένα gin με έντονη γεύση και χαρακτήρα, όπως ακριβώς τα καλοκαίρια στο Amalfi Coast. Το Malfy Gin Rosa αναπτύχθηκε υπό την καθοδήγηση του δημιουργικού διευθυντή της Missoni Home, Alberto Caliri,.ο οποίος προσάρμοσε το special edition μπουκάλι με τη σήμα κατατεθέν υπογραφή του οίκου. Το νέο ποτό διατηρεί την αρχική φόρμουλα του ιταλικού brand αλκοολούχων ποτών, καθώς και το εμβληματικό ροζ χρώμα,.προερχόμενο από το pink grapefruit. ενώ έρχεται μαζί με ένα συλλεκτικό κουτί, με την υπογραφή της Missoni.

 

Missoni

 

Θέλοντας να μετουσιώσει την αίσθηση των καλοκαιρινών διακοπών στη Μεσόγειο,.αλλά και το ηλιόλουστο πνεύμα του Amalfi Coast το Malfy Gin αποστάζεται στην Ιταλία, με τους δημιουργούς του να χρησιμοποιούν συστατικά όπως το τοπικό ροζ γκρέιπφρουτ,.διαλεγμένο άρκευθο, καθώς και λεμόνια και πορτοκάλια από τη Σικελία.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada